Pentru ea

#stil #camasa #stil feminin #haine #haine dama #haine de birou

Cum sa gasesti camasa potrivita pentru birou

Pasionatele de moda stiu sa transforme o tinuta plictisitoare de birou, intr-una stilata si indrazneata. office potrivita este un element al tinutei office extrem de important, care poate influenta cariere.

Iata cum sa gasesti camasa ideala:

culoare potrivita

Pentru a fi de , alege culori de contrast intre fusta, pantaloni si jacheta. Vei transmite autoritate daca alegi albe sau pastelate pe care sa le combini cu jachete sau in culori puternice. In mediul corporate, sunt indicate camasile albastre, crem, bleu sau roz pal.

Daca lucrezi intr-un mediu mai creativ, incearca marouri calde, galben sau lavanda. De asemenea, poti asorta camasile negre la fuste si pantofi colorati.

Alege materialele potrivite

O camasa de culoare potrivita mediului in care lucrezi poate arata rau daca materialul este de proasta calitate. Atunci cand cumperi o camasa, materialul trebuie sa fie principalul lucru pe care il verifici.

Alege produse de calitate, din materiale naturale: bumbac sau matase. Pentru zilele aglomerate, alege camasi din materiale care nu se sifoneaza.

Atentie la stilul camasii

Cu manceca lunga sau scurta, gulere largi sau inguste, toate aceste detalii confera unei camasi un stil recognoscibil. In functie de cat de conservator este locul tau de munca te poti juca cu stilurile si detaliile camasilor.

In mediile foarte formale este indicat sa optezi pentru camasile clasice, cu taieturi curate, maneci lungi si guler normal. Pentru un stil rafinat, alege camasi cu mansete lungi si bine realizate.

Femeile mai mici de inaltime pot opta pentru cu gulere drepte si fine, care sa dea impresia de inaltime si alungire.

Ai grija la detalii

O camasa de calitate iese in evidenta prin detaliile fine. Alege camasi cu butoni perlati, mansete si aplicatii din dantela si cusaturi cambrate pe forma corpului. Toate aceste detalii fac diferenta intre o camasa banala si o piesa de rezistenta.

O astfel de camasa poate fi combinata la fuste, pantaloni si jachete potrivite pentru orice ocazie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare