Pentru ea

#moda gravide #gravide #sarcina

Cum sa fii la moda in perioada sarcinii! Trucuri stilistice pentru gravide

Sarcina este cea mai frumoasa etapa din viata unei femei. Daca treci prin aceasta perioada a vietii, stii cat este de important sa te simti bine in pielea ta. Desi experimentezi tot felul de stari, nu trebuie sa neglijezi modul in care te imbraci. Astfel, hainele pe care le porti trebuie sa fie comode dar in tendinte. In acest articol, iti vom oferi trucuri stilistice de neratat, pentru a fi tot timpul in pas cu moda in perioada sarcinii. Iata care sunt acestea!

 

Combina hainele pe care le ai deja in garderoba

Pentru ca vei avea nevoie de multe lucruri pentru bebelus, poti salva niste bani, purtand haine pe care le ai deja in garderoba. O pereche de pantaloni care nu iti veneau inainte de sarcina, alaturi de un tricou larg, de bumbac, vor fi combinatia ideala. Comod poate insemna si stylish, asa ca nu uita de accesorii. O pereche de blugi, alaturi de o bluza simpla si un colier statement te vor scoate din anonimat. Trebuie sa tii cont ca pantalonii sa fie mai lejeri si sa nu puna presiune in zona burticii. Bluzele cu elastic sub bust sunt la fel de folosite in perioada sarcinii, deoarece sunt comode si elegante. Totul tine de gusturile tale! Ocupa-te de o curatenie generala in dulapul cu haine si vezi ce poti pastra din ele, incercand sa le combini cat se poate de armonios.

Redefineste-ti stilul

Solutiile nu sunt limitate atunci cand vine vorba de hainele pentru gravide. Daca blugii si tricoul nu reprezinta tinuta ta de vis, sarcina este perioada in care iti poti redefini stilul, purtand rochii si alte hainute pentru gravide. O rochie simpla, cu croiala dreapta, se va potrivi de minune intr-o zi calduroasa. Astfel, iti pui in valoare atat feminitatea, cat si burtica, de care sigur esti cea mai mandra! O alta solutie poate fi rochia mai larga, de tip balon. Aceasta este extrem de comoda si este ideala atunci cand sarcina ta este mai avansata si nu poti purta haine mulate, care iti afecteaza circulatia sangelui. Totodata, fustele pentru gravide ar trebui sa se regaseasca in garderoba ta. Acestea sunt confectionate din materiale elastice, cu banda la nivelul burticii, care iti vor permite si ajustarea marimii.

Nu-ti fie teama sa iti arati burtica!

Desi treci printr-o avalansa hormonala in timpul sarcinii, nu te lasa coplesita de toate aceste stari. Ele sunt firesti si nu trebuie sa te impiedice sa fii mandra de sarcina ta. Astfel, bucura-te cat mai mult de perioada sarcinii si nu-ti fie teama sa iti arati burtica! Te poti imbraca asa cum simti, astfel incat sa fii confortabila dar la moda. Desi te incurajam sa iti arati burtica, hainele stramte sunt de evitat, deoarece te vor incomoda atat pe tine, cat si bebelusul. Ai in vedere si modelele mai simple de haine, care pot fi modificate, in cazul in care vei vrea sa porti anumite obiecte vestimentare dupa ce ai nascut. Totodata, fii activa in timpul sarcinii si socializeaza cat mai mult. Acest lucru te va face sa te simti increzatoare si mereu frumoasa.

De cele mai multe ori, gravidele pornesc de la premisa ca solutiile lor sunt limitate atunci cand vine vorba de haine. Nimic mai gresit. Poti purta in continuare hainele preferate, fie ca alegi sa le modifici pe cele vechi, fie ca iti cumperi cele mai simple rochite. Important este sa te simti bine in pielea ta, punandu-ti in valoare burtica, in cea mai frumoasa etapa a vietii tale!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare