Pentru ea

#costume de baie #plaja

Cum sa faci furori pe plaja in aceasta vara! Costume de baie care sa nu-ti lipseasca

Tommy Hilfiger a lansat colectia Summer/Pre-Fall 2021 prin care se transmite mesajul ca anul acesta, vara este o stare de spirit. Colectia a fost conceputa pornind de la ideea de distractie, astfel incât prin look-ul pe care il alegi, transformi orice loc in care te afli intr-unul fericit.

Noua colectie da viata vibratiilor din Miami prin costume de baie, incaltaminte si ochelari de vara ale caror stiluri sunt inspirate de Sunshine State. Colectia este disponibila in magazinele selectate Tommy Hilfiger si pe ro.tommy.com.

E momentul pentu costume de baie mai sustenabile

Material reciclat, rezistent si pregatit pentru orice - costumele de baie Tommy Hilfiger sunt realizate folosind metode si materiale mai durabile.

Articolele pentru plaja sunt create cu un nivel de utilitate crescut, si fac ca sustenabilitatea sa fie punctul central al colectiei. Cu un design variat, ce include materiale si ornamente reciclate, aceste item-uri aduc in atentie diversitatea prin introducerea unor masuri incluzive adaptate pentru toate formele corpului, oferind o potrivire perfecta si confort.

Stiluri fresh de sezon

Item-urile essentials dedicate sezonului de vara au un design ce incorporeaza dungile atemporale de Ithaca, modele florale proaspete si materiale usoare precum bumbacul organic.

Colectia aduce o abordare fresh si moderna, prin materialele reciclate, ornamente si broderii, inserarea logo-ului si siluete elegante.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare