Pentru ea

# incaltaminte piele #piele #incaltaminte

Cum sa alegi incaltamintea din piele potrivita tie

 

Dupa multe zile cu soare si petreceri de toamna tarzie in gradini, sezonul rece chiar este aici. Vremea urata iti strica orice chef de iesit cu prietenii sau de mers in oras? Nu iti anula planurile!

Pentru ca stim cat de important este pentru tine confortul, ECCO a produs pielea HM100K, un tip de piele premium, care iti ofera elementul pe care il cauti: impermeabilitatea.

Ce model sa alegi sezonul acesta?

Nu renunta nicio secunda la stilul tau si la planurile tale, indiferent de vremea de afara! Incaltamintea ECCO TredTray este realizata sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

Bucura-te de aceste noi modele de incaltaminte rezistente la apa, care sunt o alegere fantastica pentru zilele ploioase sau cu zapada.

Profesionistii recomanda pielea HM100K!

Pentru ECCO, tehnologia vine la pachet cu designul atractiv, de aceea pielea HM100K foloseste un proces de ultima generatie, dezvoltat in tabacariile proprii si foloseste tehnici de impermeabilitate pentru a produce incaltaminte potrivita pentru acest sezon.

Indiferent daca mergi prin "jungla urbana" sau explorezi zone rurale, tehnologia de ultima generatie si tehnicile de impermeabilizare te vor proteja, pastrandu-ti picioarele uscate si confortabile indiferent de drum.

Pielea HM100K specifica ECCO se imbina cu tehnologia HYDROMAX si te ajuta sa ai un confort general chiar si in conditii de vreme nefavorabila, garantand 100% impermeabilitate. Cool, nu?

In plus, testata in laboratoarele ECCO, pielea a fost supusa la peste 100.000 de flexari care au simulat miscarea piciorului, fara sa afecteze in niciun fel incaltamintea. Reprezinta astfel, o solutie inovatoare si premium, cu radacini in patrimoniul brand-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului