Pentru ea

#cum alegi geanta potrivita #geanta potrivita #alegere geanta

Cum sa alegi geanta potrivita

Alegerea unei genti potrivite este importanta deoarece aceasta poate fi una dintre cele mai mari investitii ale garderobei tale. Drept urmare, echipa FAFE a scris cateva sfaturi despre cum sa alegi geanta potrivita pentru tine!

 

Stilul gentii

In piata sunt numeroase modele de genti, in diferite stiluri si culori. Dar primul criteriul in alegerea unei genti este daca sa alegi una cu curea pentru umar sau fara. Daca te deplasezi perioade lungi si ai nevoie ca bratele sa iti fie libere, atunci o geanta de umar cu o curea mai lunga este alegerea potrivita! Daca mergi pe distante scurte sau o folosesti doar la evenimente, poti sa alegi o geanta cu manere normale, fara curea.

Marimea gentii

Inainte de a alege ce marime va avea geanta, trebuie sa te gandesti ce lucrurui esentiale ai nevoie sa depozitezi in geanta. Daca in majoritatea timpului ai nevoie doar de un telefon, portofel si chei, atunci poti sa optezi pentru o geanta mica. In schimb, daca vrei sa ai la indemana si o mini trusa de machiaj, ochelari, o agenda si alte obiecte, va trebui sa optezi pentru o geanta de dimensiuni mai mari! Un alt sfat legat de dimensiunea gentii este sa nu incerci sa inghesuiesti totul in geanta, deoarece in timp aceasta se uzeaza mai repede. De asemenea daca deschizi geanta si nu poti sa vezi toate lucrurile cu usurinta atunci geanta este mult prea mare sau ai prea multe lucruri in ea. Pe FAFE gasesti o gama variata de genti de dama elegante in diferite culori si marimi.

Culoarea gentii

Stim deja ca gentile de culoare neagra sunt cele mai renumite dar este important sa te uiti la tine in garderoba, si daca deja detii o geanta de culoare neagra, poti sa incerci o culoare neutra, crem sau gri. Sau daca doresti o noua geanta neagra, sa alegi una cu materiale diferite.

Pretul unei genti

In loc sa alegi sa cumperi o geanta ieftina, care sa te tina cateva luni, mai bine economisesti pentru a cumpara o geanta mai de calitate. O geanta de calitate ar trebuii sa te tina minim doi sau cinci ani. Speram ca ti-au fost de ajutor aceste sfaturi!

Sursa foto: freeimages.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare