Pentru ea

#tinute vara #vara #stil feminin #stil de vedeta

Cum sa ai un stil de vedeta? 3 idei pentru a arata incredibil vara aceasta

Stilul vestimentar te ajuta sa te prezinti mai bine ca o carte de vizita. Iti poate defini personalitatea, gusturile si starea de spirit, asa ca merita sa ii acorzi putina importanta. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa te trezesti cu o ora mai devreme dimineata pentru a-ti compune o tinuta demna de podiumurile de la Paris. Este suficient sa faci cateva mici schimbari stilistice.

Iata cateva idei pentru a te imbraca precum o vedeta cu stil vara aceasta:

 

1. Investeste in accesorii de calitate

O geanta deosebita schimba complet o tinuta!

Vara, de multe ori hainele sunt subtiri si uneori nu reusesc sa fie absolut remarcabile. Acest fapt se datoreaza mai multor factori: este pus accentul pe comoditate, pe nevoia de a purta materiale racoroase etc. Ei bine, poti sa alcatuiesti o tinuta remarcabila si folosind haine foarte simple. Cheia o reprezinta accesoriile. Investeste in accesorii de calitate: genti din piele, sandale de piele si bijuterii fine din aur si argint. Acestea te vor ajuta sa iesi din anonimat.

Alte mici schimbari pe care le poti face cand vine vorba de accesorii sunt:

  • Schimba portofelul mare, colorat si feminin cu unul barbatesc. Alege dintre toate modelele de portofele din piele naturala pentru barbati unul care ti se potriveste, iar rezultatul va fi o directie stilistica mai clasica, mai simpla.
  • Asorteaza ochelarii de soare cu tinuta. In cazul in care vrei sa investesti intr-o singura pereche, atunci alege clasicul model aviator sau wayfarer.

2. Incearca salopetele

Vara asta salopetele sunt foarte cool.

Comoda, versatila si foarte usor de asortat, salopeta este o alegere excelenta pentru a te imbraca stilat. Nu mai trebuie sa te chinui sa asortezi pantaloni si camasi ori bluze sau sa te incorsetezi in rochii care nu iti ofera libertate de miscare. Salopeta este perfecta pentru tinute sport, office sau elegante, precum cea din imagine.

Daca porti salopete cu pantalon lung si evazat nu uita ca lungimea trebuie sa fie in asa fel incat sa nu fie vizibil pantoful pe care il porti. La salopetele scurte si lejere poti purta si incaltaminte sport, iar pentru o salopeta office cel mai bine este sa asortezi o pereche de balerini sau pantofi stiletto.

3. Spune DA rochiilor de vara

Rochiile de vara sunt una dintre vedetele sezonului.

Un stil impecabil inseamna in primul rand adaptare la ocazie si sezon. Astfel, nu ai cum sa dai gres vara asta daca alegi sa porti rochii lejere din materiale diafane, cum ar fi matasea. Le poti asorta in numeroase ocazii, de la plimbari pe plaja, vacante, petreceri in aer liber si pana la tinute office.

Accesoriile pentru o astfel de rochie trebuie sa fie fine, bratari simple ori cercei de orice dimensiuni, dar nu foarte incarcati. Sandalele sunt o optiune potrivita pentru astfel de rochii, fie ca e vorba de sandale cu toc, cu talpa joasa sau sandale gladiator. Evita sa porti astfel de rochii fine cu adidasi sau tenesi.

Vara asta sa ai un stil de milioane nu e deloc greu: incearca ideile pe care ti le-am propus si adapteaza-le personalitatii tale pentru succes garantat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare