Pentru ea

#ruj #autobronzant #gloss #crema hidratanta #machiaj natural #primer

Cum sa ai un look natural: 5 ponturi pentru a da impresia ca nu esti machiata

Sa acoperi imperfectiunile cu ajutorul machiajului si, in acelasi timp, sa iti pastrezi un look natural nu este deloc simplu. Uneori, prea mult make-up iti scoate in evidente defectele, in loc sa le ascunda. Iata cateva ponturi pentru a arata cat mai natural, chiar daca esti machiata.

1. Evita sa aplici prea mult rimel pe gene

In primul rand, daca rimelul este mai vechi de trei luni, este indicat sa-ti achizitionezi altul nou. Un rimel expirat devine uscat si, din acest motiv, genele se vor strange si isi vor pierde aspectul natural.

Pentru un machiaj de calitate, prima data trebuie sa folosesti un ondulator de gene, dupa care sa aplici stratul de rimel. Nu exagera cu mascara si aplica doar atat cat trebuie, pentru a evita sa-ti incarci genele.

2. Alege o nuante de ruj asemanatoare cu pielea naturala

Culoarea rujului este importanta pentru un machiaj frumos. Daca vrei sa arati ca si cum nu ai fi folosit deloc machiaj, alege o nuanta de ruj asemanatoare cu pielea naturala sau una cu doua tonuri mai inchise. Pentru a-ti pastra aspectul natural al buzelor, evita glossurile sau nuantele inchise de ruj.

3. Amesteca autobronzantul cu crema hidratanta

Vrei sa fii bronzata, insa nu iti doresti sa se cunoasca prea tare ca te-ai folosit de produsele cosmetice pentru a reusi? Poti avea un ten bronzat uniform si frumos, daca amesteci autobronzantul cu crema hidrantanta. Culoarea va fi diluata si se va impregna mai bine in piele, obtinand astfel un look natural.

4. Foloseste culori neutre

Daca vrei ca look-ul tau sa fie cat mai natural, incearca sa folosesti culori neutre. Acestea vor da luminozitate tenului tau. Machiajul maro, crem sau cafeniu vor scoate ochii caprui in evidenta. In ceea ce priveste pudra pentru obraji, alege nuante de roz, piersica sau culoarea naturala a obrajilor atunci cand rosesti.

5. Aplica primer inainte de machiaj

Primerul are dublu rol. In primul rand, machiajul va arata neted si curat, intrucat tenul este pregatit pentru acest pas. Pe de alta parte, primerul functioneaza pe post de bariera intre ten si fondul de ten. Impiedica aparitia eruptiilor si acopera zonele cu impuritati, astfel incat machiajul sa poata fi aplicat corect.

Sursa foto: beautyeditor.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare