Pentru ea

#fusta #stil feminin #fusta de piele

Cum poti purta cu stil fusta de piele

Fusta de piele este piesa vestimentara vedeta a sezonului toamna-iarna 2013-2014. De aceea, o fashionista adevarata trebuie sa aiba cel putin o astfel fusta. Este extrem de versatila si iti poti crea cu ajutorul sau numeroase outfituri sic si in tendinte. Iata cum poti purta fusta de piele in acest sezon, astfel incat sa fii sic si glamour:


1. Fusta de piele pentru un look vintage

Daca esti o fire boema, nostalgica dupa vremurile de mult apuse, fusta de piele ideala pentru tine este cea in stil vintage, pana la glezne, cu pliuri. O poti asorta perfect cu o bluza de matase fina sau, de ce nu, cu una din dantela stralucitoare pentru un look uimitor de seara.

 

2. Fusta de piele, ideala pentru club

Daca te pregatesti sa petreci o seara in club alaturi de prieteni, insa vrei sa ai un look inedit, in care sa te simti si confortabil, poti combina o fusta de piele cu un tricou cu imprimeuri, lasat usor pe umar sau chiar un pulover sport.

 


3. Fusta de piele pentru un look glamour de zi

Fusta de piele poate fi purtata in orice anotimp, insa in sezonul rece ea poate fi combinata cu piese vestimentare la care ai putea avea dileme. Designerii recomanda ca acestea sa fie purtate in sezonul rece cu dresuri groase, botine si accesorizate cu manusi sau caciuli sic, din mohair.


4. Fusta de piele, pentru un look casual

Daca vrei sa porti un outfit surprinzator chiar si atunci cand mergi la cumparaturi sau la o plimbare in parc, poti combina fusta de piele cu o camasa din denim, un pulover gros sau un sacou viu colorat. Pentru a-ti completa tinuta poti purta o pereche de botine sau pantofi Oxford.



5. Fusta de piele, pentru un look stilat

Versatilitatea fustei de piele este uimitoare. Aceasta piesa vestimentara nu se demodeaza niciodata, iar designerii vin in fiecare sezon cu noi abordari in privinta ei. Un simplu top sau o camasa de matase subtire, combinate cu o fusta de piele iti pot crea un look rafinat si stilat, pentru care vei fi apreciata cu siguranta.



Sursa foto: wardrobetrendsfashion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare