Pentru ea

#stil #tinute culori tari vedete # culori tari vedete # combinatii culori #nuante aprinse primavara 2012

Cum poarta vedetele culorile tari primavara aceasta

Stii deja ca nuantele aprinse nu au voie sa lipseasca din tinutele tale primavara aceasta, astfel ca o idee generala despre cum poarta vedetele culorile tari in sezonul cald al anului 2012 este singurul lucru de care mai nevoie inainte sa pleci la cumparaturi. Fie ca vorbim despre rochii vaporoase si foarte feminine sau ne gandim la pantaloni de birou si fuste maxi romantice, celebritatile au reusit sa ne uimeasca si de aceasta data cu creativitatea lor.

Ce sursa de inspiratie mai relevanta poti lua in calcul decat tinutele in culori tari purtate de vedete, atent studiate si gandite de cei mai importanti stilisti de la Hollywood? Iata ce idei surprinzatoare poti aplica si tu primavara aceasta:

Galbenul aprins si mustarul

Vedetele brunete au imbratisat cu caldura trendul puternic al galbenului, o nuanta vesela, dar sofisticata in contextul potrivit. Marisa Tomei il poarta prin intermediul unei rochii Marios Schwab cu maneci lungi si croiala pretioasa, in bun acord cu nuanta parului sau.

Vanessa Hudgens a ales pentru covorul rosu o creatie retro Maria Lucia Hohan, cu voaluri si corset fara bretele, care ne aminteste de divele legendare ale Hollywood-ului de odinioara. Maria Menounos ne orbeste cu rochia sa galbena-pui din material stralucitor, extrem de mulata pe formele trupului, iar Maggie Q ne arata cum poti purta galbenul-mustar cu discretie si multa clasa.



Foto: ivstatic.com

Albastrul si combinatiile sale

Vedetele adora albastrul puternic si prefera tinute formate din mai multe combinatii cromatice ale diferitelor nuante din paleta acestei culori vii. De pilda, Rachel Roy a realizat o tinuta in blocuri de culori, folosind cu preponderenta albastrul cobalt cu turcoazul si albastrul marin.

Sofia Vergara a adoptat aceasta tendinta alegand o rochie cu imprimeu acvatic, foarte potrivita siluetei sale, iar actrita Rachel McAdams a asortat o rochie maxi cu imprimeu-mozaic si top uni albastru, in cel mai reusit mod cu putinta.



Foto: ivstatic.com

Nuante neon si nuante neutre

Asocierea nuantelor neon cu cele neutre pare sa fie un tipar extrem de popular in randul vedetelor. Jessica Alba ne arata cum bejul poate neutraliza impactul puternic al galbenului neon, Jordin Sparks arata impecabil in rochia gri-verde neon, iar actrita Pheobe Tonkin a preferat dominanta griului in defavoarea verdelui reflectorizant.

Claire Danes se poate numi cu adevarat o regina a hazardului vestimentar, gratie rochiei cu volane in combinatia de culori neutre si neon.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare