Pentru ea

#stil feminin #pantaloni #pantaloni piele #alegere pantaloni #alegere pantaloni piele

Cum iti alegi perechea perfecta de pantaloni din piele

Vremea s-a racit si a sosit, asadar, anotimpul in care se poarta hainele din piele. Gecile, dar mai ales pantalonii din piele sunt piesele de rezistenta ale sezonului. Investitia intr-o astfel de pereche de pantaloni este destul de costisitoare si de aceea trebuie multa atentie la cumparaturi!

Pantalonii din piele sunt tot mai prezenti in garderoba fashionistelor, in ultima vreme castigand tot mai multa popularitate. Se poarta mult cei negri, luciosi, care dau impresia de jeansi umezi. Look-ul cu o astfel de pereche de pantaloni este surprinzator, stilat. Insa, intrucat achizitia unei astfel de perechi de pantaloni nu este chiar la indemana, dat fiind pretul destul de piperat, tine cont de urmatoarele sfaturi:

1. Pana reusesti sa te obisnuiesti cu stilul hainelor din piele, cel mai bine este sa iti cumperi pantaloni slim, simpli, clasici. Abia dupa ce incepi sa te simti confortabil purtand pantalonii din piele poti trece si la alte modele acum in trend precum cei largi sau evazati.

2. Materialul conteaza cel mai mult. Atunci cand cumperi o piesa vestimentara din piele trebuie sa acorzi mare atentie calitatii materialului. Aceasta va determina durata de viata a pantalonului, spre exemplu. De aceea, trebuie tinut cont ca o pereche ieftina de pantaloni din piele prezinta un risc mult mai crescut de a se deteriora rapid decat una dintr-un material bine prelucrat.

Daca totusi nu ai multi bani de cheltuit, unele branduri realizeaza piese dintr-un material mixt, piele si matase, iar acesta este mai ieftin decat pielea 100% naturala.

3. Tine cont de faptul ca pielea nu se lasa, asa cum o fac bumbacul sau stofa. De aceea, nu miza pe faptul ca iti cumperi o pereche de pantaloni mai stramti care se vor largi dupa cateva purtari. Trebuie achizitionata exact masura potrivita pentru ca pantalonii din piele nu se deformeaza in timp.

4. Acum, ca ti-ai cumparat pantalonii mult visati, trebuie sa ai si mare grija de ei. De aceea, e cazul ca cauti o curatatorie specializata in pielarie. Pentru ca in niciun caz pantalonii din piele nu se spala si nu se storc la masina! Tine cont totusi ca pielea este un material sensibil, care nu poate fi spalat de prea multe ori fara sa se deterioreze sau sa isi schimbe aspectul.

Sursa foto: thecablook.com, fashionista.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului