Pentru ea

#sutien #tanga #lenjerie intima #slip

Cum iti alegi lenjeria intima. 6 greseli de evitat

Multa lume subestimeaza puterea lenjeriei intime. Este si motivul pentru care fac o serie de greseli uriase. Ce inseamna asta? De la faptul ca poarta lenjerie necorespunzatoare tinutei, pana la faptul ca poarta lenjerie nepotrivita pentru forma corpului lor.

E important de retinut faptul ca lenjerie de corp nu inseamna doar chilotul tanga sau cel care seamana cu cei pe care-i intindea bunica la uscat pe sarma de rufe. In prezent exista o lenjerie de corp potrivita pentru stilul fiecaruia. Si tocmai pentru ca optiunile sunt atat de variate, si riscul de a face greseli atunci cand o alegi este mare.

1. Nu porti marimea potrivita

Daca simti ca lenjeria flutura pe tine sau cusaturile ei te taie pe ici, pe colo atunci sunt sanse mari ca aceasta sa nu fie masura potrivita. In aceasta situatie este cazul sa reevaluezi situatia, mai exact masurile. Poti opta pentru slipi fara cusatura, care se vor aseza mult mai delicat pe formele tale.

2. Nu speli la temperatura potrivita

Chilotii din bumbac si cei din matase nu necesita acelasi tip de spalare. In timp ce cei din bumbac pot fi spalati foarte simplu la masina, intr-un ciclu normal de spalare, cei din materiale delicate necesita o atentie deosebita. De aceea, trebuie spalati fie de mana, fie intr-un ciclu de spalare usor, astfel incat sa nu se deterioreze.

3. Lasi la vedere linia chilotului

Marginile chilotului vizibile pe sub pantaloni sau fusta mulata nu reprezinta cea mai delicata priveliste. De aceea, e bine sa porti lenjerie fara cusaturi sau chilot tanga.

4. Nu arunci lenjeria de corp

Oricat de mult iti place un set de lenjerie intima, acesta nu va dura vesnic, asadar la un moment dat tot va trebui sa te desparti de el. Pe de o parte ca nu este igienic sa porti la nesfarsit aceleasi perechi de chiloti, pe de alta, pentru ca se vor deteriora si nu vor mai arata nicidecum la fel de bine ca atunci cand le-ai cumparat.

5. Nu iti cumperi seturi

Pentru a te simti increzatoare in tine, alege seturile de lenjerie intima: slip si sutien. Atunci cand porti piese din acelasi material te vei admira cu placere si nu vei mai avea niciun fel de inhibitii in momentele de intimitate.

6. Lasi formele la vedere

Acoperirea insuficienta, in special in partea din fata, dar si lenjeria prea stramta, prea mulata, va lasa prea putin loc imaginatiei, pentru ca va dezvalui cam tot. Asadar, atentie mare atunci cand porti leggins, spre exemplu. Asigura-te ca porti un chilot cu acoperire mare si nu unul ale carui margini sa se strecoare printre cute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare