Pentru ea

# maison dadoo # cristian zamfira #avon inspiration challenge #moda #parfumuri

Cum devin parfumurile sursa de inspiratie in arta

Arome imbietoare, parfumuri florale sau esente tari, misterioase ori seducatoare - parfumurile au servit drept sursa de inspiratie pentru 10 artisti romani care au exprimat ceea ce simt in lucrarile lor. 

Cristian Samfira (design vestimentar), Arpad ArtPI Rezi (ilustrație), Andrei Argaetic (Imbold Galeria, ilustraţie), Mădălin Gheorghe („Simplexio”, design de obiect), Cosmin Bumbuț (fotografie), Alex Dadoo („Maison Dadoo”, design floral), Răzvan Chelu („Lemnia”, accesorii), Ciprian Vrabie (desenator), Florian Toma („snob.”, accesorii) și Doru Dumitrescu (bijuterie) sunt cei zece artiști care si-au inspirat lucrarile din tot atatea parfumuri. Iar parfumurile care le-au servit drept sursă de inspirație în acest an au fost  Attraction, Mesmerize, Little Red Dress, Rare Pearls, Far Away, Outspoken Party, Cherish, Femme Icon, Today Tomorrow ALWAYS și Christian Lacroix Bijou.   

Artiștii au avut și o a doua sursă de inspirație în cadrul proiectului - noua campanie de comunicare globală a AVON, “Schimbă lumea prin frumusețe”. Aceștia au realizat lucrările sub forma unui elogiu adus feminității și femeilor care îi inspiră, punând în fiecare creație multă emoție și surprinzând momente din istoria personală.

Ca în fiecare an, ele vor fi licitate în scop caritabil, fondurile fiind alocate unui ONG ce urmează a fi anunțat.  „Inspiration Challange a luat naștere în 2013, devenind  un manifest pentru frumusețe în toate formele ei. Arta ca expresie a frumuseții este nucleul proiectului nostru, iar an de an a îmbrăcat forme unice. Suntem mândri de faptul că fiecare ediție reunește artiști talentați, care transformă provocările noastre în artă cu suflet. “, au declarat reprezentantii Avon.

Foto: designist.ro/avon

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare