Pentru ea

#incaltaminte potrivita #alegere incaltaminte #incaltaminte

Cum alegi incaltamintea potrivita pentru fiecare anotimp

 

Incaltamintea reprezinta cel mai important accesoriu din garderoba unei femei, deoarece ajuta la completarea fiecarei tinute. In plus, datorita gamei variate de pantofi, exista modele potrivite pentru fiecare anotimp, astfel incat sa-ti ofere confortul de care ai nevoie. Iata care sunt tipurile de incaltaminte pe care le poti alege pentru fiecare sezon:

Pantofii casual

Din lista de incaltaminte a unei doamne sau domnisoare nu lipsesc pantofii casual, gratie usurintei cu care pot fi integrati in diverse tinute. Daca pantofii casual de tipul mocasinilor pot fi purtati primavara si vara, cei de tip Oxford sunt ideali pentru sezonul rece, de toamna-iarna. Pentru a-ti completa colectia de pantofi casual, apeleaza la un magazin online cu incaltaminte de calitate, de unde sa-ti alegi modele preferate.

Incaltamintea sport

La fel de importanta este si incaltamintea sport! Pantofii sport de tip sneakers sau adidasii sunt extrem de populari, mai ales ca pot fi purtati in aproape orice anotimp. Incaltamintea sport este indispensabila, deoarece iti ofera un grad marit de confort si versatilitate.

Astfel, poti alege sa porti pantofi sport atat la o tinuta casual, cat si la o tinuta eleganta, alaturi de rochii sau costume de dama. Datorita numeroaselor modele, cu platforma sau fara, cu siret sau cu inchidere tip scai, acest gen de incaltaminte iti ofera ocazia de a-ti exprima propriul stil vestimentar.

Pantofii cu platforma

Printre favoritele sezonului cald se numara si panofii cu platforma, care ofera un plus de eleganta si stil oricarei tinute. Atunci cand porti o pereche de pantofi sau sandale cu platforma, acestea iti pot alungi piciorul, oferindu-ti mai mult confort decat o pereche de sandale cu toc cui. In timpul zilei poti sa porti o pereche de sandale fara toc, cu multe barete, pentru a te simti comod. Seara, alege o pereche de sandale cu platforma sau cu toc mic si patrat, alaturi de o rochie cu spatele gol, pentru un look impecabil.

Pantofii eleganti

Pantofii eleganti sunt nelipsiti, indiferent de anotimp! Orice femeie ar trebui sa detina cel putin o pereche de pantofi eleganti, o alegere clasica pentru orice tinuta. Indiferent ca sunt cu toc sau fara, cu varful ascutit sau rotund, pantofii cu toc te ajuta sa creezi o tinuta cu un aer stilat, indiferent de eveniment. Vrei sa porti o pereche de pantofi cu care nu ai cum sa dai gres? Alege pantofii cu toc stiletto, care pot fi purtati cu jeansi, costume, fuste sau rochii!

Incaltamintea calduroasa

Pentru zilele friguroase de toamna si iarna, este recomandat sa ai in garderoba o pereche de bocanci, cizme sau ghete cu blana. Indiferent daca alegi o pereche de incaltari captusite cu blana artificiala sau cu material textil, care imita puful, picioarele tale vor fi protejate.

Nu uita ca incaltamintea de iarna trebuie sa aiba o talpa plata si groasa, de preferat din cauciuc flexibil, cu striatii adanci. Astfel, vei putea sa mergi prin zapada fara teama ca o sa aluneci. Totodată, trebuie sa stii ce pantofi alegi cand s-a terminat iarna si vine primavara, pentru a-ti completa colectia de incaltaminte in mod corespunzator.

Indiferent de stilul tau vestimentar, trebuie sa ai in colectia de incaltaminte perechile ideale pentru fiecare sezon. Daca primavara si vara pantofii decupati, din materiale subtiri, reprezinta varianta ideala, pentru toamna si iarna, cizmele, botinele si ghetele sunt indicate pentru sezonul rece. Paseste cu stil in fiecare zi si accesorizeaza-ti tinutele cu cele mai potrivite perechi de pantofi!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/hcHIitSvms4

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului