Pentru ea

# rochii de vara potrivite # rochii de vara

Cum alegi cele mai potrivite rochii de vara pentru tine

Pentru ca se apropie vara, toate femeile se gandesc deja sa mearga la cumparaturi pentru a-si reinoi garderoba. Ei bine, cum stim care sunt cele mai potrivite rochii pentru noi? Pentru a face alegerile cele mai potrivite, este esential sa tinem cont de anumite detalii despre care vom vorbi mai in detaliu in continuarea acestui articol.

Ce tip de corp ai?

Exista o multime de modele de rochii de vara pe piata la momentul actual, in culori si cu croiuri diferite. Pentru a stii care te avantajeaza cel mai bine este foarte important sa stii ce tip de silueta ai. Ai un corp de tip para, mar sau triunghi? Pentru ca in functie de tipul siluetei vei stii si ce croi ti se potriveste cel mai bine.

Ai solduri mari?

Daca ai solduri mari, atunci trebuie sa te orientezi catre rochiile confectionate din tesaturi usoare, curgatoare. Poti opta cu incredere si pentru un decolteu generos pentru ca acest detaliu va distrage atentia de la zona soldurilor. De asemenea, poti purta si o curea care iti va evidentia foarte frumos talia si iti va da un aer de feminitate.

Evita culorile aprinse daca esti o femeie cu forme

Daca esti o femeie voluptoasa, atunci este obligatoriu sa eviti culorile aprinse pentru ca nu vor face altceva decat sa iti puna si mai mult in evidenta acest aspect. Totodata, bulinele si imprimeurile florale nu sunt nici ele recomandate intr-o astfel de situatie. In schimb, liniile verticale si culorile pastelate iti vor complimenta silueta.

Esti prea slaba si nu stii in ce rochie te-ar avantaja?

Ei bine, este foarte simplu, exact ceea ce nu este recomandat femeilor cu forme voluptoase ti se va potrivi de minune tie. Imprimeurile de tot felul, mai putin dungile verticale, accesoriile si volanele sunt recomandate cu incredere doamnelor si domnisoarelor care au un aspect mai fragil. Opteaza pentru rochii cu maneci bufante. Linia umerilor poate fi ridicata cu ajutorul unor pernute pentru umeri. De evitat sunt decolteurile si croiala dreapta.

Esti o femeie mignona?

Daca esti mignona, atunci asta nu inseamna ca nu poti purta o multime de rochii vara aceasta care sa te faca sa te simti extrem de feminina. In principiu, nu exista restrictii foarte mari, decat in ceea ce priveste lungimea rochiei. Cele lungi pana la glezna nu sunt tocmai potrivite decat daca alegi sa le accesorizezi cu o pereche de sandale cu platforma foarte inalta. Daca alegi o incaltaminte cu talpa joasa, atunci incearca sa porti rochii de lungime medie sau chiar mini daca iti permite silueta si varsta.

Poarta rochiile preferate cu incredere

Stim ca indiferent de cat de frumoasa este o rochie, pentru a fi pusa cu adevarat in valoare este esential sa o purtam cu incredere. Tocmai de aceea, atunci cand alegem o rochie care ni se potriveste ne simtim foarte bine in pielea noastra. Astfel, avem mai multa incredere in noi si debordam de feminitate si frumusete. Vara aceasta indrazneste sa fii diferita si sa porti cat mai des rochiile preferate. 

FOTO: jojofashion.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare