Pentru ea

# outfit boho-sic # accesorizare outfit #accesorizare

Cum accesorizezi un outfit boho-chic: 7 idei trendy

Te pregatesti pentru o vacanta la mare, un festival de muzica sau cauti noi idei pentru tinutele de strada? Stilul bohemian-chic poate fi ideal pentru acele momente cand vrei sa te bucuri de confort si de senzatia de libertate. In crearea outfitului perfect, accesoriile joaca un rol foarte important si pot fi combinate in moduri extrem de creative si originale.

 

Vestimentatia boho-chic este caracterizata prin articole din tesaturi si materiale naturale, cu o croiala lejera, ce pot fi asezate strat peste strat. Imprimeurile florale, motivele etnice si culorile pamantii reprezinta baza acestui stil. Pentru a reusi sa compui cele mai bune tinute, iata sapte accesorii trendy, pe care le poti aranja intr-un mod inedit.

1. Ochelari de soare cat eye

Ochelarii de soare ar trebui sa se regaseasca in majoritatea outfiturilor tale boho-chic. Alege perechi cu un aspect vintage, care au lentile mari si opace. Integreaza in tinute ochelari de soare cat eye si obtine un look relaxat, care nu se demodeaza niciodata.

2. Curea lata de talie

Peste rochia maxi inflorata sau peste doua-trei piese vestimentare suprapuse, adauga o curea de talie din piele ecologica. Alege un model lat, in nuante naturale, pamantii. Mai mult, opteaza pentru modele deosebite, cu mai multe catarame, cu franjuri, cu capse sau cu detalii etnice.

3. Esarfa colorata

Poti folosi o esarfa colorata pentru a completa tonurile tinutei sau pentru a adauga contrast. De asemenea, te poti indrepta catre printuri florale sau de tip pepit. Poti purta fie un sal mare asezat nonsalant peste umeri sau peste solduri, fie o esarfa in loc de bandana sau de curea in talie. 

4. Geanta cu franjuri

Gasesti numeroase modele de genti cu franjuri pe care sa le integrezi in tinutele tale boho-chic. Totusi, incearca sa stai departe un look clasic, banal, si creeaza outfituri originale, cu articole aflate in tendinte sezonul acesta. Combina ingenios gentile inspirate din stilul bohemian cu vestimentatia ta relaxata.

5. Colier stratificat

Poti opta pentru un colier stratificat sau poti alatura, intr-un mod creativ, mai multe lanturi de lungimi diferite, cu diverse pandantive sau cu detalii neobisnuite. Alege modele etnice, cu pene colorate, cu pietre speciale, cu materiale textile sau cu aplicatii din metal.

6. Palarie cu bor larg

Adauga o palarie cu bor larg peste o coafura lejera si poti obtine foarte usor un look boho. Alege un accesoriu pentru cap fie din fetru sau din materiale mai groase, pentru zilele racoroase, fie din rafie, pentru sezonul estival. Ramai la culori simple, neutre, cu tonuri de crem sau de maro.

7. Incaltaminte cu talpa joasa

Vestimentatia boho-chic este caracterizata prin comoditate, asa ca ar trebui sa stai departe de pantofii cu toc inalt. In schimb, sunt potrivite cizmele cowboy cu toc mic, sandalele sau incaltamintea cu talpa joasa. De asemenea, tine cont sa alegi materiale naturale, precum pielea.

Stilul boho-chic iti permite sa faci o multime de combinatii creative, cu articole de imbracaminte si accesorii inspirate din diferite zone. Ia in considerare ca outfiturile trebuie sa fie comode si sa transmita ideea de relaxare si de libertate. Creeaza tinute cu entuziasm si poarta-le cu bucurie deplina.

FOTO: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului