Pentru ea

#culori toamna 2016 #Institutul Pantone #tendinte toamna #ce se poarta

Culorile toamnei 2016. Ce trebuie sa porti negresit!

Toamna se apropie cu pasi repezi si trebuie sa dam un refresh la garderoba pentru a fi in tendinte. Celebrul Institut Pantone a dat verdictul: anul acesta vom purta albastru, rosu, dar si alte culori vibrante si minunate. Iata-le!

În fiecare an, Pantone desemnează o culoare a anului, votată de către membrii consiliului său. Anul 2016 a primit insa doua astfel de culori: roz quartz și albastru serenity. Având o legătură atât de strânsă cu lumea modei, Pantone lansează în fiecare an o listă cu cele mai importante culori în tendință pentru fiecare sezon. Iată care sunt nuanțele propuse de Pantone pentru toamna 2016, potrivit fashionisers.com:

Albastru Riverside si Rosu Aurora sunt culorile vedete. Profunde si misterioase, asa cum se anunta si sezonul care sta sa inceapa, dand dovada ca toamna lui 2016 va fi mai colorata decat multe alte anotimpuri trecute. 

Dar acestea nu sunt singurele culori pe care este bine sa le ai in garderoba daca vrei sa fii in tendinte. De la Taupe facut celebru de Kim Kardashian, la Verde Meadow si Roz Dusty Cedar sau Lila Bodaciuos, toate aceste culori sunt recomandate pentru toamna lui 2016. 

Maro Potter's Clay si Galben Spicy Mustard sunt accentele tomnatice care ne duc cu gandul la frunzele uscate, in timp ce Gri Sharkskin, Albastru Riverside sau Airy ne duc incet incet cu gandul la iarna ce se apropie. 

Foto> Pantone, www.fashionisers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului