Pentru ea

#stil #culori neon #tendinte culori 2012 #culori vedete 2012

Culorile neon, vedetele sezonului cald

 

Culorile neon sunt vedetele sezonului cald din acest an si este indicat sa ai in garderoba cel putin o piesa vestimentara in nuante aprinse de galben, verde, roz sau albastru. Acestea te ajuta sa-ti creezi tinute indraznete si moderne, ideale pentru a fi purtate la petreceri, la intalnirile cu prietenele sau la o cina romantica cu iubitul.

Noile colectii de primavara-vara 2012 abunda in piese vestimentare in nuante neon, insa nu numai acestea fac senzatie. Accesoriile neon sunt si ele foarte importante, mai ales pentru doamnele si domnisoarele care nu indraznesc sa poarte haine in culori puternice.

Bluza roz neon

Bluza neon este o piesa vestimentara foarte utila in sezonul cald. Nu doar ca iti va tine de cald in diminetile si serile racoroase, dar te va scoate din anonimat si va face din tine o mica vedeta. Poti urma exemplul lui Beyonce. Proaspata mamica a devenit una dintre cele mai mari fane ale culorilor neon, in ultima perioada fiind surprinsa de mai multe cu haine in astfel de nuante.

Rochie galben neon

Una dintre cele mai apreciate culori din sezonul primavara-vara este acest galben neon, care te pune in valoare indiferent ce piese vestimentare ai alege. Jennifer Lopez este o adevarata fashionista, astfel ca nu avea cum sa rateze achizitionarea unei rochii scurte intr-o nuanta fabuloasa de galben neon.

foto : cdn02.cdnwp.celebuzz.com; beautyandthebeatblog.files.wordpress.com

Rochie albastru neon

Kourtney Kardashian este o mare fana a nuantelor de albastru. Dupa ce a aflat de la stilistii ei ca anul acesta se poarta culorile neon, Kourtney si-a cumparat mai multe piese vestimentare indraznete, printre care si aceasta rochie asimetrica albastru neon.

Blazer roz neon

Kim Kardashian este o victima a modei, chiar daca nu vrea sa recunoasca acest lucru. Recent intrata in domeniul fashion-ului, Kim s-a pus la punct cu ultimele tendinte. Asa a ajuns sa-si cumpere un blazer roz neon, pe care il poarta de fiecare data cand temperaturile din Los Angeles sunt mai scazute.

Foto: cdn02.cdnwp.celebuzz.com; cdn.teen.com

Geanta roz neon

In materie de accesorii in nuante neon, cele mai potrivite sunt gentile si pantofii. Acestea innobileaza o tinuta si ii confera stil si atitudine. Mandy Moore a iesit pe strada intr-o tinuta foarte banala, insa a reusit sa o faca interesanta cu ajutorul unei genti de culoare roz neon.

Foto: nubry.com

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului