Pentru ea

#incaltaminte dama #incaltaminte

Creeaza tinute cu stil! Iata ce incaltaminte dama piele sa porti la rochiile de vara

Chiar daca de primavara aceasta nu ne-am putut bucura din cauza pandemiei de coronavirus, cu totii speram ca lucrurile se vor linisti pana la sosirea verii. Sezonul estival vine la pachet cu tinute spectaculoase, petreceri, plaja, relaxare si distractie, motiv pentru care vei avea nevoie de tinute cu care sa faci furori.

Cele mai populare articole vestimentare pentru vara sunt rochiile subtiri. Fie ca iti plac rochiile lungi, scurte, colorate sau simple, trebuie sa ai perechi de incaltaminte dama piele potrivite pentru ele. O tinuta care atrage toate privirile este aleasa cu atentie pentru detalii si este compusa din articole de calitate superioara. De aceea, in randurile urmatoare, vei afla ce incaltaminte dama din piele sa porti in functie de rochiile de vara:

1. Rochii cu imprimeu floral

Aceste rochii sunt foarte feminine si pot capta privirea oricui daca sunt asortate cu incaltamintea potrivita. Rochiile inflorate iti pun in evidenta silueta si te ajuta sa obtii un look casual perfect pentru zilele de vara. Daca optezi pentru aceste piese vestimentare, trebuie sa stii ca le poti purta cu sandale confort. Astfel, vei obtine o tinuta chic, demna de remarcat!

In plus, aceste perechi de incaltaminte dama piele sunt foarte comode, asa ca nu te vei confrunta cu dureri de picioare sau bataturi. Acceseaza magazinul online Capricia.ro si vei descoperi o gama variata de sandale confortabile, perfecte pentru o rochie cu imprimeu floral.

2. Rochii vaporoase simple

In zilele caniculare, iti doresti sa ai o tinuta confortabila, dar care sa fie usor de remarcat. Rochiile vaporoase lasa pielea sa respire si creeaza un sentiment de libertate, motiv pentru care se numara printre piesele vestimentare preferate ale femeilor. Daca pana acum le purtai doar cu sandale, vara aceasta ar trebui sa le combini cu o pereche de sneakersi albi. Vedetele de la Hollywood sunt innebunite dupa acest outfit si cu siguranta te vei indragosti si tu de el. Aceasta tinuta este lejera si poate fi purtata atat la shopping, la plimbare, cat si in timpul iesirilor in oras cu prietenii.

3. Rochii lungi

O rochie lunga cu diverse imprimeuri stilate te poate determina sa alegi sandale cu toc inalt, dar daca iti doresti modele de incaltaminte dama piele mai confortabile, poti opta oricand pentru sandale cu tocul mic si gros. Cu ajutorul lor, vei obtine un look sofisticat care iti va oferi si confortul de care ai nevoie in zilele toride.

4. Rochii drepte midi

O silueta de invidiat poate fi pusa in evidenta cu o rochie 3/4 dreapta, insa pentru a obtine un look rafinat, trebuie sa asortezi aceasta piesa vestimentara cu o pereche de sandale cu talpa joasa sau cu toc gros. Alege articole de incaltaminte dama din piele naturala casual sau elegante si cu siguranta vei fi incantata de aspectul obtinut!

5. Rochii mulate

Rochiile mulate scurte sau midi sunt preferate de multe femei care se pot mandri cu o talie de viespe, insa nu intotdeauna sunt asortate cu perechea de incaltaminte dama potrivita. Atunci cand porti o rochie mulata de vara, alege o pereche de sneakersi daca stilul ei este casual sau o pereche de sandale cu toc subtire, daca rochia este eleganta.

Asadar, acum ca ai aflat ce modele de incaltaminte se potrivesc la tinutele de vara, intra pe Capricia.ro si achizitioneaza articole stilate la cele mai avantajoase preturi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare