Pentru ea

#costume halloween #costumatie halloween #costume petrecere

Costume Halloween: ponturi utile pentru o tinuta perfecta

Sfarsitul lunii octombrie inseamna petrecerea de Halloween, imprumutata de romani de peste hotare, gratie amuzantelor costume si a tematicii interesante pentru cei mari si cei mici. Daca intentionezi sa te alaturi traditiei, iata cateva ponturi utile pentru o tinuta perfecta in noaptea spiritelor vii.

Atmosfera ludica lasa mult loc de creativitate in vestimentatie, de aceea petrecerea de Halloween este prilejul perfect de a-ti manifesta creativitatea si originalitatea prin tinuta. Cele mai frumoase costume sunt si cele la care nu s-a mai gandit nimeni inainte, asadar iti asigura o imagine perfecta. Pune in aplicare urmatoarele ponturi utile si vei incheia prima luna a toamnei cu stil si multa distractie.

1 Improvizeaza

Renunta sa investesti sume absurde in costume gata cumparate. Incearca sa te folosesti din haine mai vechi din dulapul tau, pe care le poti combina si imbunatati dupa bunul plac. Adauga-le aplicatii stralucitoare, imprima-le cu texte amuzante si da-le un strop din personalitatea ta. Acestea sunt ingredientele costumului perfect de Halloween!

2 Asociaza idei

Nu te poti decide intre a intruchipa o cantareata pop sau o mireasa zombie? De ce sa nu fii atunci o cantareata pop zombie, intoarsa din lumea de dincolo? Cu siguranta vei fi un personaj unic, iar sentimentul de a nu te limita la o singura idee va fi extrem de reconfortant.

3 Fii amuzanta

Doamnele si domnisoarele se concentreaza, in general, in a fi seducatoare si sexy de Halloween, ceea ce nu este tocmai o tematica potrivita pentru aceasta sarbatoare. Un mod mai bun de a ramane in memoria celor din jur este sa faci apel la simtul umorului. Confectioneaza-ti un costum amuzant si pregateste-te cu cateva replici care sa starneasca rasul. Nu te teme de ridicol, de Halloween nimic nu este "prea mult".

4 Fii actuala

Renunta la faimoasa si demodata Morticia din "Familia Adams" si intra in pielea unui personaj modern, asa cum este excentrica Lady Gaga. Poti fi un actor dintr-un film recent sau un politician controversat, orice nume care te ajuta sa fii actuala, respectiv angrenata in prezent.

5 Exprima-te prin copilul din tine

Cel mai important in alegerea costumului ideal de Halloween este sa lasi copilul din tine sa se exprime. Nu te teme de pericolul de a parea infantila, petrecerea in cauza este prilejul perfect de a nu fi judecata, ci chiar admirata pentru nonconformismul tau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului