Pentru ea

#compleuri elegante #compleuri #pantaloni #stil feminin

Compleuri elegante cu pantaloni pe care le vei adora pentru inceputul toamnei

Vara este aproape de final si nu doar din punct de vedere calendaristic. Probabil ai observat si tu ca temperaturile sunt mai scazute si mai mult ca sigur ai inceput sa iti schimbi stilul vestimentar. Nu mai este mult pana va trebui sa treci la garderoba de toamna. Pentru noul anotimp, iti sugeram sa porti cat mai des compleuri de dama elegante. Acestea sunt potrivite nu doar pentru mers la birou, ci si pentru diferite evenimente. Iti garantam ca te vei simti excelent purtandu-le! In cele ce urmeaza, iti vom prezenta doar cateva dintre preferatele noastre pentru toamna 2020.

 

Primul produs pe care ti-l recomandam este un Costum elegant bluza din brocard si pantaloni albastri, pe care il poti purta cu succes la diferite evenimente, atat de zi, dar si de seara. Bluza costumului are o croiala cambrata, maneci trei sferturi, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si prezinta un cordon fals in talie. Pantalonii au o lungime de 7/8 si sunt confectionati din stofa subtire, elastica. Avand talia inalta si betelie, se vor simti foarte confortabil oricate ore ii vei purta. Dupa cum poti observa, costumul are o cromatica deosebita, oferita atat de albastrul regal al pantalonilor si cordonului fals al bluzei, cat si de auriul bluzei.

Pentru mers la serviciu sau pentru o activitate unde vrei sa arati perfect pe timpul zilei, iti recomandam un Costum bluza fucsia si pantaloni gri, fabricat in Romania. Bluza este realizata dintr-un voal delicat si elastic, intr-o culoare perfecta pentru toamna si cu un imprimeu abstract fucsia. Este croita lejer, astfel incat se potriveste oricarei siluete, iar in partea de jos prezinta o betelie cu funda la tiv. Pantalonii sunt conici, de lungime 7/8 si sunt confectionati din stofa elastica si subtire. In fata prezinta o dunga cusuta, iar in dreptul tivului un mic slit lateral la tiv. Sunt accesorizati cu o fundita aurie deosebita.

Daca iti plac culorile inchise, vei adora acest Costum bleumarin bluza si pantaloni. Imprimeul floral prezent pe bluza aminteste de dalii, florile specifice inceputului de toamna. Bluza este realizata din voal si dantela si are o croiala lejera si un decolteu rotund. Cu siguranta vei aprecia si tivul asimetric care ii confera un plus de eleganta. Pantalonii acestui compleu sunt clasici din punct de vedere al design-ului: conici, cu o lungime de 7/8 si confectionati din stofa elastica si subtire.

Pentru zilele racoroase in care iti doresti sa arati perfect, iti recomandam un Costum bleumarin sacou si pantaloni. Sacoul acestuia este confectionat din stofa bucle de culoare bleumarin, este decorat cu dungi fine bordo si cusut cu un fir discret auriu. Este captusit, are maneci lungi si se inchide cu patru nasturi eleganti bordo cu auriu. Pantalonii sunt conici, fabricati din stofa bleumarin, se inchid cu un fermoar discret si cu un nasture.

Incheiem lista cu recomandari de costume cu un produs inedit: un Costum bluza si pantaloni negri. Acesta este format dintr-o bluza cambrata si asimetrica, avand o textura de matase si un print geometric alb cu negru. Pantalonii sunt conici, confectionati din stofa subtire si elastica.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege unul dintre aceste costume pentru toamna anului 2020!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/1JOnL-TKAZk

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare