Pentru ea

# garderoba toamna # garderoba de iarna #bratara #garderoba #parfum #pantofi

Completeaza-ti garderoba cu haine si accesorii la moda in sezonul toamna-iarna 2012-2013!

ADVERTORIAL

Garderoba oricarei femei are nevoie de o revitalizare odata cu sosirea sezonului rece. O completare a propriei colectii de accesorii si piese vestimentare cu unele noi, in tendintele sezonului 2012/2013, nu poate fi decat binevenita, mai ales atunci cand iti sunt puse la dispozitie produse de calitate, la preturi accesibile.

Brandurile renumite nu au fost nicicand mai aproape de tine! In magazine tip outlet, precum Fashion House Militari, dar si in cele care comercializeaza accesorii si piese vestimentare online, poti descoperi cele mai noi colectii ale unor branduri de renume international, la preturi foarte bune.

Accesoriile si hainele din colectia toamna-iarna 2012/2013 iti pot completa garderoba personala sau se pot transforma in cadouri inspirate in perioada sarbatorilor de iarna. Iata cateva dintre produsele cu care te tenteaza magazinele de specialitate in sezonul toamna-iarna 2012/2013!


Incaltaminte calduroasa de iarna

Pentru a infrunta temperaturile scazute si nametii din sezonul rece, ai nevoie sa iti completezi garderoba cu cel putin o pereche de incaltari calduroase si comode. Cizmele sunt un bun exemplu in acest sens si sunt disponibile intr-o varietate de modele, astfel incat tu sa poti alege perechea care se pliaza cel mai bine pe stilul tau personal.

Poti incerca cizme tip UGG, de oras, sau cizme de zapada impermeabile, captusite cu blana, care te vor ajuta sa infrunti cu succes omatul din munti. Pe site-ul DailyBrands.ro gasesti cizme UGG, dar si cizme de zapada, ambele marca Beppi, disponibile la preturi imbatabile.

Pentru a putea profita de ofertele tentante propuse de DailyBrands.ro, nu ezita sa iti creezi un cont de utilizator!


Cizme pentru petrecerile de iarna

La petrecerea de Craciun a firmei sau la party-ul de revelion, ai nevoie de o tinuta speciala, la care sa asortezi o pereche de cizme pe masura. Bata este un brand renumit si apreciat de incaltamite, ale carui produse nu fac rabat niciodata de la calitate. Pe site-ul Bata gasesti cizme elegante, de ocazie, in tendintele sezonului toamna-iarna 2012/2013: cizme in culori indraznete, incaltari cu imprimeu animal, dar si conduri clasici, negri.


Parfumurile, un rasfat aromat pentru tine si cei dragi

Parfumurile sunt unele dintre cele mai placute cadouri pe care ti le poti face tie, dar si celor apropiati cu ocazia sarbatorilor de iarna. In aceasta perioada, in Fashion House Militari gasesti nu doar piese vestimentare si incaltaminte in tendinte la preturi foarte bune, ci si parfumuri la oferta!

Poti beneficia, astfel, de un pachet la preturi promotionale compus din apa de toaleta Trussardi Inside Delight (50 ml) si Jaguar Classic (100 ml) ori din apa de toaleta Cacharel Noa Dream (50 ml) si apa de toaleta Ferrari Black (125 ml), printre multe altele.


Bijuterii magnetice originale

Te afli in cautarea unor accesorii de calitate si originale, care sa te scoata din anonimat? Acum este momentul sa incerci bijuterii magnetice, placate cu aur, cu un design atractiv si modern.

Poti incerca, de pilda, bratari magnetice pe care le poti asorta la o tinuta de zi, dar si la una eleganta, de seara. O alegere interesanta se vor dovedi si cerceii magnetici, mici si eleganti, inlocuitori ideali ai cerceilor clasici.

Accesorii precum bratari, cercei, dar si inele magnetice pot fi comandate de pe site-ul bratarimagnetice.ro, pentru a te putea bucura tu insati de ele sau a le face cadou persoanelor dragi de sarbatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare