Pentru ea

#garderoba femei #garderoba #cizme inalte

Cizmele – un element nelipsit din garderoba oricarei femei

Desi in moda lucrurile par foarte subiective, exista cateva aspecte pe care fiecare piesa trebuie sa le indeplineasca pentru a putea fi considerat un produs in care merita sa investesti.

 

Cand vine vorba de cizme pentru femei elegante, accentul cade pe calitate, aspect si confort. Daca una dintre aceste trei caracteristici lipseste, atunci cu siguranta trebuie sa te orientezi catre alta pereche.

La GiAnni Shoes vei avea ocazia sa descoperi variante care sa iti incante privirea, sa se potriveasca perfect stilului tau si sa iti confere toata libertatea de miscare de care ai nevoie chiar si pe parcursul celei mai aglomerate zile. Nu poate fi vorba de compromisuri pentru un articol atat de important in economia unei tinute. Trebuie sa arati impecabil si sa te simti bine cu orice ocazie, iar asta poti obtine doar daca alegi sa cumperi unul dintre produsele de top marca GiAnni.

Cu toc sau fara?

Aceasta este una dintre intrebarile care framanta cele mai multe dintre femei in momentul in care trebuie sa aleaga o noua pereche de incaltaminte. Adevarul este ca alegerea ar fi mult mai usoara atat timp cat ai la dispozitie produse din ambele categorii care sa iti satisfaca cerintele. Principala problema in acest caz este ca, de cele mai multe ori, este greu sa gasesti eleganta data de o pereche de cizme cu toc intr-una fara, si confortul oferit de cele fara toc intr-o pereche cu toc. Tocmai de aceea GiAnni si-a configurat gama de cizme de dama de calitate urmand solutionarea acestui lips stilistic.

In magazinul online vei gasi atat variante de cizme dama cu toc foarte elegante, cat si foarte casual. La fel de bine, vei putea opta pentru varianta cu talpa joasa care sa arate foarte bine in combinatii mai pretentioase, dar si unele clasice care sa fie potrivite uzului de zi cu zi. Diversitatea este cheia. Trebuie sa existe optiuni pentru scopuri si gusturi distincte si ca un singur element nu trebuie sa influenteze intreg produsul intr-un mod decisiv. Important este sa stii ca ai de unde alege si ca, daca ai o lista cu criterii importante de bifat, o vei putea face, fara prea mare efort, alegand GiAnni.

Calitate la cele mai inalt nivel

Fiecare produs din magazinul nostru se bucura de un proces inedit de productie. Conceptul, ideea, schita iau nastere din mintea si mainile unor designeri italieni de renume. Stilul acestora isi pune amprenta pe fiecare cizma de dama cu platforma sau fara, cu toc, joase, pana la genunchi sau peste. Ulterior fiecare detaliu este analizat cu mare atentie si materializat in propria fabrica din Bulgaria. Materialele sunt alese cu grija si sunt imbinate utilizand unele dintre cele mai moderne tehnologii. Astfel, rezulta produse care indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate, tocmai pentru ca fiecare client sa se poata bucura pentru mult timp de alegerea facuta.

Comanzi rapid si usor

Cu GiAnni nu va trebui sa astepti prea mult pentru a intra in posesia noii tale perechi de cizme dama elegante. Intri pe site, alegi modelul care ti se potriveste cel mai tare si il adaugi in cos. De aici nu mai ramane decat sa completezi datele personale solicitate si adresa de livrare. Alegi metoda de plata si plasezi comanda. In ce mai scurt timp pachetul va fi livrat, prin curier, direct la usa casei tale. In plus, achizitionarea unor produse in valoare de peste 500 de lei, transportul este gratuit. Dupa primirea coletului, daca observi ca anumite detalii nu corespund asteptarilor tale, poti accesa politica de retur. Procesul este foarte simplu, in doar cativa pasi si iti vei primi banii inapoi in cel mai scurt timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare