Pentru ea

#stil #stil feminin #kate middleton #tinuta kate middleton #stil kate middleton

Cele mai reusite tinute purtate de Kate Middleton

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton , a implinit pe data de 9 ianuarie 2012 varsta de 30 de ani. Devenita celebra in urma relatiei sale oficializate cu printul William , Kate s-a remarcat in viata publica si din punct de vedere vestimentar. Iata care sunt cele mai reusite tinute purtate de noua membra a familiei regale britanice.

Stilul elegant, clasic, decent si incarcat de rafinament al ducesei Kate Middleton i-a adus acesteia statutul de reper in industria de moda contemporana.

O logodna memorabila

Pentru prima sa expunere publica din data de 10 noiembrie 2012 , Kate a purtat o superba creatie Issa, prilej cu care a acceptat cererea in casatorie inaintata de printul William. Nuanta de albastru-regal i-a complimentat atat tonul natural al pielii, cat si inelul de logodna incrustat cu safir si diamante.

Aparitii deloc costisitoare

In calitate de membru al familiei regale, Kate isi permite cu siguranta o garderoba formata exclusiv din haine cu eticheta de designer. In schimb, ducesa poarta cu seninatate creatii accesibile publicului larg, doar pentru ca le agreeaza.

Un exemplu este superba rochie Zara, cu imprimeu alb-negru, in care Kate s-a afisat la o nunta in Anglia. Mai mult decat atat, tinuta a mai fost purtata de nora Regelui Charles in anul 2007.



Foto: ivstatic.com

Modele perfect adaptate siluetei

Kate stie foarte bine care sunt acele croieli care ii avantajeaza trupul, astfel ca nu are nicio problema in a participa la un eveniment important intr-o alta rochie obisnuita, marca Issa. Acest lucru s-a intamplat petrecerea Evening National Canada Day, unde ducesa de Cambridge s-a prezentat intr-o creatie mov, accentuata in zona taliei si accesorizata cu o brosa imprumutata de la Regina Elisabeta .

Printesa Kate

La premiile BAFTA din Los Angeles, organizate pe data de 9 iulie anul trecut, Kate a atras privirile tuturor pe covorul rosu, datorita imaginii sale diafane de printesa. Aceasta a ales o superba rochie marca Sarah Burton, intr-o nuanta liliachie-translucida, accesorizata cu geanta-plic din colectia Jimmy Choo si cercei imprumutati de Regina Elisabeta.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare