Pentru ea

#stil #rochii #stil feminin #American Music Awards 2011 #tinuta vedete #rochiii vedeta

Cele mai reusite tinute de la American Music Awards 2011

Premiile au adus in atentia publicului atat talentul muzical incontestabil al artistilor de renume mondial, cat si reusita aparitiilor acestora in materie de stil si frumusete. Rochiile diafane si stralucitoare au declansat necontenit bliturile aparatelor de fotografiat. Iata care au fost cele mai reusite tinute de pe covorul rosu.

In timp ce reprezentantii sexului masculin s-au multumit cu o imagine clasica, divele de la Hollywood au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a iesi in evidenta.


Jennifer Lopez

Jennifer Lopez continua sa-si arate cu mandrie forma fizica impecabila. Fosta sotie a cantaretului Marc Anthony a stralucit intr-o rochie semitransparenta, marca Giambattista Valli, cu fanta pe piciorul drept si multa vizibilitate in zona bustului.

Jennifer a primit in cadrul ceremoniei trofeul Favourite Latin Artist/Artistul latin favorit.



foto : millionlooks.com

Taylor Swift

Frumusica Taylor Swift a facut o figura buna pe covorul rosu gratie rochiei aurii pe care a ales-o, creatie Reem Acra, infrumusetata cu paiete multicolore. Pe langa tinuta inspirata de pe covorul rosu, Taylor s-a bucurat de succes si la decernarea premiilor: a fost numita Artistul Anului , Artista Country a Anului si a primit trofeul pentru Albumul Country Favorit.



Foto: millionlooks.com

Katy Perry

Katy Perry a reusit sa impresioneze in mod placut audienta cu ajutorul rochiei in semnata de . Pantofii intr-o nuanta vibranta de albastru metalic si accesoriul pentru par din flori de cires au completat cu succes aparitia excentricei cantarete.



Foto: millionlooks.com

Heidi Klum

Modelul international Heidi Klum a dominat covorul rosu cu ajutorul rochiei de culoarea bronzului, perforata, creatia lui Giles Deacon.



Foto: millionlooks.com

Selena Gomez

Selena Gomez si-a etalat farmecul feminin intr-o superba rochie aurie, marca Giorgio Armani, la bratul iubitului Justin Bieber. Geanta XXS cu bareta din lant se anunta a fi foarte populara in anul 2012.



Foto: millionlooks.com

Katherine Heigl

Actrita Katherine Heigl a sosit la premiile American Music Awards 2011 purtand o rochie neagra , lunga, cu decolteu adanc si bretele in forma de stea in zona spatelui.



Foto: millionlooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare