Pentru ea

#bluze vara #stil feminin #bluze # bluze elegante

Cele mai frumoase bluze elegante pentru vara aceasta le gasesti online!

Pentru vara aceasta, iti recomandam sa iti intregesti garderoba cu bluze elegante, ce pot fi integrate usor in diferite tinute si pot fi purtate atat la fuste, dar si la pantaloni. Dintre elementele in tendinte de vara aceasta, se numara manecile bufante, imprimeurile florale si cele abstracte si aplicatiile 3D. Ca si materiale, cele mai populare sunt cele satinate si nu doar pentru elegante pe care o confera tinutelor: acestea sunt racoroase, asa ca vor fi ideale si in zilele caniculare. In continuare, iti prezentam cateva bluze dama elegante de la InPuff, pe care suntem siguri ca le vei indragi!

 

Anul acesta, manecile bufante si aplicatiile 3D sunt in tendinte. De aceea, prima recomandare este Bluza Effect rose cu maneci bufante si flori 3D. Cu siguranta iti va placea culoarea, un rose placut care se integreaza perfect la orice tinuta si pentru orice ocazie. Are un croi asimetric lejer, astfel incat o poti purta cu incredere indiferent de tipul siluetei tale, iar pentru o nota romantica, are umeri cazuti. Materialul din care este confectionata bluza este unul usor satinat. Manecile sunt cele care o scot in evidenta si sunt realizate din tulle delicat, accesorizat cu flori 3D.

Imprimeurile abstracte sunt si ele la mare cautare anul acesta. Ba chiar poti gasi pe internet foarte multe metode prin care poti vopsi articole vestimentare ce nu iti mai plac, cu ajutorul unor elastice si a unei vopsele de haine, rezultand un imprimeu abstract. Totusi, daca nu vrei sa risti si iti doresti o bluza eleganta, care sa arate perfect, iti prezentam Bluza din satin cu imprimeu deosebit si maneca lunga. Nu-i asa ca are o culoare superba, perfecta pentru serile racoroase de vara? Aceasta bluza este fabricata in Romania, se inchide la spate cu un nasture, are maneci lungi usor bufante si un decolteu discret, rotund.

Una dintre cele mai potrivite culori pentru vara este turquoise-ul. Aceasta ne aminteste de cerul senin si de apa marii, asa ca este imposibil sa nu iti placa si tie. In plus, se potriveste perfect oricui si poate scoate din anonimat orice tinuta. Daca iti doresti o bluza in aceasta culoare, sugestia noastra este Bluza Pretty Girl turquoise din satin cu mansete late. Are o textura satinata, maneci trei sferturi usor bufante si mansete late cu nasturi perlati. Pentru un plus de senzualitate, bluza are un decolteu in V si un accesoriu nasture perlat in zona bustului. 

Pentru zilele in care iti doresti sa arati perfect la birou, iti recomandam o Bluza office mint cu guler si mansete oversize. Si aceasta are o textura satinata, astfel incat te vei simti minunat purtand-o. Avand croi drept, se potriveste atat la fuste, dar si la pantaloni. Ca detalii, vei remarca gulerul si mansetele albe si imprimeul pepit.

Nu puteam sa nu iti recomandam si o bluza care parca are vara imprimata: Bluza Pretty Girl galbena cu imprimeu floral si volanase. Este o bluza perfecta pentru zilele in care iti doresti sa debordezi de feminitate si de eleganta. Are o textura de voal si se remarca nu doar prin imprimeu, ci si prin croiala. Dupa cum poti observa, este lejera si are un volan aplicat in dreptul decolteului.

Ce parere ai despre bluzele pe care ti le-am prezentat? Pe care ai alege-o pentru tinute ideale de vara?

Sursa foto: https://unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului