Pentru ea

# intrebari blugi #blugi #google

Cele mai cautate intrebari despre blugi si-au gasit raspunsul!

Calvin Klein anunta lansarea CKunfiltered Jeans, o serie de sase videoclipuri, prin care se raspunde la cele mai cautate intrebari din Europa pe Google despre blugi. Denimul este esential in ADN-ul Calvin Klein, iar abordarea din videoclipuri se concentreaza pe educarea publicului si construirea increderii de sine cand vine vorba despre purtarea blugilor.

 

Videoclipurile sunt sustinute de o voce puternica in lumea fashion, Nell Kalonji, care este stilist in Londra si membru fondator al Rubric Initiative, o organizatie dedicata abordarii barierelor care ingradesc intrarea in industria fashion a unei generatii noi de talente. Kalonji isi exprima stilul unic prin sase tematici: blugii de vara, blugii mom, blugii boyfriend / baggy, blugii skinny, blugii colorati si blugii sub genunchi. Aceste teme au fost stabilite in consultare cu Google Creative Works, care a analizat cautarile de top pentru intrebarile legate de denim din toata Europa.

„Blugii sunt item-ul vestimentar cel mai universal, dar pentru multi oameni, poate fi coplesitor sa gaseasca marimea perfecta, tesatura, culoarea sau croiala potrivite”, spune Kalonji. „A fost o experienta care m-a invatat sa inteleg cele mai presante intrebari ale oamenilor despre blugi si mi-a permis sa imi pot exprima propriul stil - sincer si autentic - prin sase look-uri esentiale formate cu ajutorul denimului.”

Naratiunea videoclipurilor este simultan informala si informativa, oferind publicului oportunitatea de a o urmari pe Kalonji cum interactioneaza cu modelele pe masura ce construieste look-uri specifice Calvin Klein Jeans. Se vor putea observa piese care celebreaza nostalgia anilor '90 in combinatie cu stiluri diferite, precum high-rise, boyfriend, baggy si skinny. Mom jeans de inspiratie vintage au talie inalta si croiala conica, in timp ce dad jeans devin atractivi printr-un look slouchy, oversized si confortabil. Croiala versatila cu talie inalta si straight fit, care a devenit faimoasa in anii '80 revine cu o reinterpretare, forma taliei inalte fiind mai fit, lungimea pantalonului incheindu-se chiar la glezna.  Aceste stiluri sunt completate de o gama de blugi skinny (de la tesaturi relaxate la super stretch, care se muleaza perfect pe piele), plus stiluri de vara in nuante precum alb, albastru deschis, gri.

CKunfiltered: Jeans este cea de-a doua editie a seriei CKunfiltered, o continuare a seriei de succes CK Unfiltered: Bra Talk din toamna anului 2020. Proiectul reflecta in continuare angajamentul Calvin Klein de a interactiona atat cu publicul nou, cat si cu comunitatile existente prin continut creativ, neasteptat, creat in urma unei analize digitale care ofera date si informatii relevante despre consumatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare