Pentru ea

#rochii de seara #premiile emmy #emmy 2011 #rochii de lux #premiile emmy 2011 #rochii emmy 2011

Cel mai bine imbracate vedete la premiile Emmy 2011

Gala premiilor Emmy 2011 a reunit duminica seara, 19 septembrie, un numar generos de celebritati care s-au straduit sa impresioneze prin aparitii orginale, stralucitoare si aliniate ultimelor tendinte vestimentare. Iata care au fost cel mai bine imbracate vedete care au defilat aseara pe covorul rosu al Teatrului Nokia din Los Angeles.

In timp ce starurile productiilor de succes “Vampire Diaries” si “Glee”, Nina Dobrev si Lea Michele,au ales sa poarte pasionala rochie de un rosu aprins, alte dive ale showbiz-ului international precum Sofia Vergara sau Katie Holmes au preferat rosul-corai sau albastrul.

 

Nina Dobrev si Lea Michele


Personajul Katherine din “The Vampire Diaries” a atras toate privirile cu tinuta sa ultra-feminina si incarcata de senzualitate, marca Donna Karan, accesorizata cu geanta plic si colier din colectia Neil Lane.

Lea Michele, adica Rachel Berry din “Glee”,a optat pentru o rochie Marchesa cu spatele gol si detalii in forma de trandafiri in zona umerilor.Imaginea sa a fost completata perfect cu un inel supradimensionat si pantofi marca Roger Vivier.

Foto: aceshowbiz.com

 

Kate Winslet si kerry washington


Rosul a fost cu siguranta vedeta galei Emmy 2011. Kate Winslet a ales tot o tinuta in aceasta culoare,cu o croiala clasica si decolteu in forma de V. In contrast, Kerry Washington si-a aratat latura excentrica si a purtat o rochie rosie-cireasa, creatia lui Zuhair Murad,fara bretele si plina de stralucire datorita perlelor rosii incluse in model.



Foto: dailymail.co.uk

 

Sofia Vergara si Sarah Hyland


Rosul-corai a dominat si el covorul rosu la premiile Emmy 2011,fiind alegerea frumoaselor actrite Sofia Vergara si Sarah Hyland.

Foto: dailymail.co.uk

 

Katie Holmes, Kyle Richards si Dianna Agron


Albastrul-vibrant a completat perfect trendul culorilor aprinse care a dominat gala Emmy 2011. Katie Holmes a optat pentru o rochie diafana din colectia Calvin Klein, Kyle Richards a stralucit intr-o tinuta cu tenta metalica marca Ines DiSanto iar actrita Dianna Agron si-a asigurat o prezenta discreta si foarte feminina purtand o rochie clasica din colectia Roksanda Ilincic.

Foto: dailymail.co.uk

 

Dantela si nuante pastel


Dantela si nuantele pastel au fost de asemenea optiuni populare la gala Emmy 2011. Ariel Winter din “Modern Family”, Julia Stiles din “Dexter”, Julianne Hough si Jayma Mays (“Glee”) au impresionat placut audienta cu prezenta lor diafana, delicata si foarte moderna.

Foto: dailymail.co.uk

 

Albul si nuante nude


Elizabeth Moss, Maria Bello si Julianna Margulies au ales albul sau nuantele nude:

Foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare