Pentru ea

#incaltaminte femei #tenisi #incaltaminte

Ce tenisi se potrivesc la fiecare stil de rochie sau fusta

Dupa ani de zile in care au fost considerati ruda mai saraca a incaltarilor, tenisii au ajuns in sfarsit unde le este locul, adica in magazinele cele mai elegante si pe site-uri respectabile care prezinta tot ceea ce este la moda in acest moment. De acest lucru sunt responsabile toate vedetele care au decis in ultimii ani sa afiseze tinute mai lejere, dar si modelele de pe retelele sociale, asa cum este Instagram, ele fiind pline de fotografii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume purtand aceste incaltari foarte comode, dar si foarte moderne.

Mai mult decat atat, nivelul de apreciere fata de tenisi a aratat si ca ei pot sa fie purtati cu orice tinuta, inclusiv cu o fusta sau cu o rochie, lucru imposibil de imaginat in urma cu cativa ani.

Tenisi pentru tinute lejere, de primavara sau de vara

Seria Runway de la Louis Vuitton este una dintre preferatele creatorilor de moda, aceasta potrivindu-se foarte bine unor tinute lejere care pot sa fie purtate in anotimpurile calde. Modelele aduc un vibe sportiv si sunt potrivite pentru o femeie careia ii place sa se mentina in forma, dar si sa fie eleganta in acelasi timp. Asadar, indiferent daca mergi la sala sau in oras, o pereche de tenisi sportivi se asorteaza foarte bine sezonul acesta cu o fusta sau rochie lunga, croita pe corp.

Boho-chic este un stil vestimentar inspirat din tinutele boeme si hippie din trecut. Femeile care adera la el poarta haine foarte colorate, desi cateodata ele pot fi si monocrome, dar cu vaporase, care exprima libertate si spirit artistic. Si, daca preferi o astfel de tinuta, atunci o poti incerca impreuna cu o pereche de tenisi colorati si inflorati. La fel de bine poti incerca si o rochita cu model floral, clasica, la care merg o pereche de incaltari simple, in culori feminine, asa cum este rozul sau rosul.

Daca esti o adepta a stilului preppy si preferi haine mai sobre, dar care sa pastreze un aer tineresc si sa nu iti ingradeasca libertatea de miscare, atunci niste tenisi monocromi, in culori inchise si mai reci, sunt perfecti pentru tine.

Pe kalapod.ro gasesti zeci de modele in culori diferite si toate marimile la preturi foarte atractive: kalapod.ro/tenisi-dama.

Tenisi pentru tinute mai elegante

Asa cum spuneam, inovatia adusa de designeri a fost folosirea tenisilor si cu tinute mai elegante. Asadar, pentru un look edgy chic se poarta tenisii negri, care aduc o umbra de mister si scot in evidenta si restul caracteristicilor tinutei alese.

Moda rochitelor girly, in culori pastel sau cu flori, este accentuata excelent de niste tenisi asortati ca model, dar mai inalti, pentru a pune piciorul in evidenta si pentru a acorda celei care ii poarta o postura mai feminina.

In final, daca vrei sa mergi la un eveniment la care se danseaza sau sa iesi un oras cu prietenii si ai nevoie de o rochie glam, o pereche de incaltari cat mai comode sunt solutia perfecta. La o astfel de tinuta, cel mai bine merg niste tenisi glam, cu sclipici, care sa fie o completare perfecta a rochiei pe care o porti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare