Pentru ea

#primavara #sezon #tendinte #2010 #sacou #stil #feminin #haine #blazer

Ce sacouri purtam primavara aceasta?

In aceasta primavara, sacourile cuceresc inimile femeilor. Accesibile si foarte moderne, aceste articole vestimentare te scot din impas atunci cand vremea capricioasa a primaverii te baga in incurcatura si nu sti cu ce sa te imbraci pentru a nu-ti fi racoare.

Astfel, de la cel clasic pana la cel modern din bumbac, posibilitatile pe care ti le ofera designerii de moda in materie de sacouri sunt variate. Cea mai noua tendinta de pe podiumul international este sacoul cu umerii supra-dimesionati si model marinaresc , precum si sacoul din materiale usoare precum bumbacul.

Se pastreaza trendul blazerelor cambrate foarte feminine care pot veni in completarea unei tinute casual sau office, dar care pot fi asortate cu succes si la o rochie eleganta. 

Stofa, bumbacul, tricotul, catifeaua sau blugul sunt materialele care vor caracteriza sacourile sezonului 2010. Elementul sportiv revine in atentia designerilor tocmai de aceea si modelele folosite au accente sport. Astfel poti purta linistita o pereche de jeansi cu platforme si sacou sau o rochie cu un blazer din bumbac.

Culoriile care definesc sacourile in acest an sunt alb/negru, pastelurile cat si nuantele nude. Poti crea insa un look mai office indraznet asortand o pereche de pantaloni negri din bumbac la un sacou intr-o culoare metalizata.

Un sacou merge foarte bine in combinatie cu jeansi, topuri lungi si tocuri inalte. Ca atare nu te sfii sa combini intre ele aceste piese vestimentare .

Ca accesorii, poti opta pentru bijuteriile tip fantasy inspirate de natura cum ar fi florile, fluturii sau animalele. Ai grija ca accesoriile folosite sa fie de mari dimensiuni, un alt trend al acestui sezon.

Atunci cand porti un sacou cu tricou pe dedesubt alege sa nu inchizi nasturii. Vei capata un aspect mai sexy asa. Iar daca manecile sunt prea lungi, nu trebuie sa-ti faci griji, le poti ridica pana la cot. Vei crea astfel un look in tendinte.

De asemenea, la moda in acest an sunt si sacourile in dungi, cele inspirate de stilul militar cu mai multi nasturi sau cele din blug si denim. De altfel, denimul este unul dintre elementele definitorii pentru sezonul primavara/vara 2010.

Sursa foto : www.asos.com, www.laredoute.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare