Pentru ea

#rochii #rochii de toamna #rochie de nunta

Ce sa porti la o nunta toamna

De parca provocarea de a alege ce sa porti la o nunta nu este destul de mare, toamna vine cu neplaceri in plus care te impiedica sa gasesti tinuta potrivita evenimentului si adaptata temperaturilor in scadere. Voalul transparent nu mai este suficient pentru a-ti acoperi discret umerii, sandalele fine, foarte decupate vor reveni in actualitate vara viitoare iar dresurile au devenit dintr-o data obligatorii.

Din fericire, solutii exista intotdeauna atunci cand vine vorba despre stil si frumusete. Iata cateva optiuni din care te poti inspira chiar acum daca nu stii ce sa porti cu ocazia unei nunti la care vei participa toamna aceasta.
 

Rochia rosie ca focul

O rochie mini, cu pliuri, de un rosu aprins in mare voga toamna aceasta, ar sfida opinia comuna ca tinutele in nuante vii si ultra-feminine sunt potrivite doar sezonului estival. Nu trebuie decat sa o porti cu dresuri lucioase si pantofi cu toc inalt, impreuna cu un blazer fin din matase sau catifea.

Rochia neagra pana in pamant

Toamna este anotimpul potrivit pentru a afisa o imagine rafinata, foarte eleganta si matura. Poti obtine un astfel de look purtand o rochie neagra , lunga pana in pamant, care sa-ti contureze o silueta fina si zvelta. Suna bine, nu?

Foto: refinery29.com
 

Rochia cu maneci trei sferturi

O aparitie mai discreta si clasica poate fi realizata cu ajutorul unei rochii cu maneci trei sferturi in nuante neutre. Rezuma-te la accesorii delicate si pantofi in acord cu tonalitatea pielii. Desigur, nu trebuie sa uiti dresurile, care ar fi bine sa aiba un aspect mat in acest context.
 

Rochia cu maneca lunga

Daca esti mai friguroasa de fel, insa vrei sa pastrezi un aer vesel de vara, alege o rochie clasica din stofa, cu maneca lunga si intr-o nuanta vibranta de portocaliu sau rosu coral . Cateva suvite lasate sa se aseze nonsalant in jurul chipului si o pereche de cercei vizibili sunt condimentele acestei tinute foarte inspirate pentru toamna.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului