Pentru ea

#piele #negru #alb #verde #matase #tendinte 2013 #accesorii

Ce purtam in 2013: Cele mai importante 3 trenduri

Pentru anul ce abia a debutat, creatorii de moda aduc in prim-plan creatii surprinzatoare (tinute masculinizate), materiale pretioase (matase, piele) si culori vibrante (verde smarald, violet african sau albastru Monaco). Iata care sunt principalele tendinte in moda in aceasta primavara.

1 Se poarta din nou tinutele alb-negru

Cu toate ca in primavara lui 2013, cei de la Institutul Pantone au dictat tendintele de culoare si au ales verdele-smarald, designerii mizeaza pe simplitate. Astfel, tinutele in alb si negru sunt apreciate din nou la adevarata lor valoare, iar croielile au fost reimpropatate. Chiar daca alaturarea coloristica nu este tocmai un element revolutionar, surpinzatoare sunt imprimeurile si combinarea pieselor vestimentare.

La randul lor, dungile verticale sau orizontale sunt din nou vedete in garderoba oricarei iubitoare de moda.

Desi tendintele de primavara te pot trimite cu gandul la atmosfera din preajma sarbatorilor pascale, la oua colorate si imprimeuri florale, in acest sezon designerii au pus accentul pe tinutele duo - in alb si negru (bine, nu exclusiv, pentru ca intalnim si cateva imprimeuri florale).

Ideale pentru a fi purtate pe tot parcursul anului, destul de ieftine pentru buget si adecvate lucrului la birou sau chiar pentru iesirile in oras, aceste tinute reprezinta definitia confortului, potrivit unora dintre cei mai cunoscuti creatori de moda ai momentului (Alexander Wang, Jason Wu sau Marc Jacobs).

2 Se poarta croielile rock-chic si mixul de texturi

Iubitoarele stilului rock-chic, dar si femeile carora nu le lipsesc misterul si atitudinea se regasesc in creatiile lui 2013. Ca materiale, creatorii de moda au mizat pe dantela, piele si matase, iar croielile indraznete si detaliile fine sunt alte elemente distinctive ale acestui sezon.



3 Accesoriile statement inveselesc orice tinuta

Adauga un plus de rafinament si indrazneala potrivite oricarei tinute purtand un accesoriu statement. Nu ai cum sa treci neobservata daca vei purta o creatie de acest fel si, pe langa faptul ca te vei simti speciala, nu uita ca poti gasi accesoriul care ti se potriveste indiferent de stilul tau.

Iti place stilul vintage? Atunci poarta un colier de lana supradimensionat, alaturi de o capa groasa sau un pulover cu maneci trei sferturi.

Ai chef de distractie? Alege sa porti niste ochelari statement si te vei simti ca o adevarata diva!



Sursa foto: modelsblog.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului