Pentru ea

#parfum sezonul rece # parfumu femei #parfum #parfumuri

Ce parfumuri sa porti in sezonul rece

Odata cu venirea sezonului rece, nu doar tinutele sunt in ton cu vremea de afara ci si parfumul pe care il porti. Toamna si iarna, parfumurile care predomina sunt cele ceva mai puternice. Descopera cateva parfumuri pe care poti sa le porti in sezonul rece.

Lost Cherry de la Tom Ford

Atunci cand mirosi acest parfum vei simti un mix de tutun proaspat si o esenta dulce de bomboane. Lost Cherry este unul dintre primele parfumuri ale casei Tom Ford inspirat din ceva comestibil si primul care miroase ca un sirop de cirese. Se mai regasesc de asemenea note de trandafir turcesc, lemn de santal si iasomie care completeaza parfumul. Notele de tutun si cirese raman insa cele predominante. Lost Cherry este un parfum unisex, inocent, dar puternic, ce te va surprinde.

Alien de la Thierry Mugler

Parfumul Alien de la Thierry Mugler este un parfum de dama, oriental, lemnos. Chiar numele parfumului “Alien” (Extraterestru) te invita sa decoperi si sa traiesti din plin experiente unice.

Alien este considerat cel mai popular si unic dintre toate parfumurile de dama din ultimul secol. Este incredibil cum din alaturarea a trei note simple, parfumul Alien semnat de Thierry Mugler este astazi un adevarat fenomen. Seducatoarea iasomie, stralucitoarea ambra si nota puternica de lemn, acestea sunt notele pe care le vei regasi la Alien. Parfumul Alien de la Thierry Mugler este puternic, complex, profund, misterios si sexy. Si cu siguranta se potriveste unei femei care poseda ea insasi astfel de calitati.

Coco Mademoiselle de la Chanel

Coco Mademoiselle reprezinta o interpretare complet noua a parfumului Coco. Un parfum oriental modern, fresh, senzual si abstract care reflecta spiritul clar, simplu si rafinat Chanel. Parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel este pentru femeia puternica, independenta, care inspira si stie sa se lase admirata.

Prima impresie pe care ti-o lasa Coco Mademoiselle este aceea a unui parfum cald si suav, o alaturare minunata de citrice si flori albe. Insa cand notele de patchouli si vetiver se simt dupa cateva minute, parfumul devine unul seducator, sexy, putin misterios si cu siguranta in totalitate unic.

La Vie Est Belle de la Lancome

La Vie Est Belle este un parfum facut sa reziste in timp. Conceptul acestui parfum este centrat pe ideea de frumusete naturala si simpla. Parfumul este un fel de perspectiva asupra vietii, inspirat de bucuria de a trai si de placerile care se gasesc de cele mai multe ori in lucrurile mici. La Vie Est Belle este dulce precum o pralina atunci cand il simti prima data, pana cand isi fac loc notele puternice si bogate de patchouli si iasomie care il fac parfumul perfect pentru un eveniment sau pentru o intalnire romantica.

Olympea de la Paco Rabanne

Olympea de la Paco Rabanne evoca puterea, dinamismul si seductia. Olympea este parfumul care nu apartine acestei lumi, un amestec de note surprinzatoare intr-un mod magnific pentru a contura ideea unei zeite Afrodita din zilele noastre. Olympea este parfumul acelei femei care s-a nascut sa fie o adevarata zeita. Olympea se deschide cu mandarine verzi spumante, note acvatice si floare de ghimbir. Inima compozitiei este compusa din crin si vanilie sarata. Notele de baza sunt compuse din lemn de santal, ambra si casmir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului