Pentru ea

#piese vestimentare #gossip girl #serial gossip girl #tinute #tinute Gossip Girl

Ce lectii importante despre moda iti ofera serialul Gossip Girl

Serialul american Gossip Girl, al carui ultim sezon s-a incheiat la sfarsitul anului trecut, este o reala sursa de inspiratie pentru orice iubitoare de moda din lumea intreaga. Actorii din spatele faimoaselor personaje au avut ocazia sa se afirme si ca trendsetteri in 2012, demni sa ne ofere lectii de stil importante.

Daca ai urmarit cu sufletul la gura fiecare nou episod din Gossip Girl, atat pentru povestea in sine, cat pentru a analiza outfit-urile actorilor, iti va placea lista noastra cu cele mai importante lectii de moda pe care le-am desprins urmarind aventurile tinerilor din Upper East (New York).


1. Incearca sa te reinventezi in fiecare zi, precum frumoasa Serena van der Woodsen (Blake Lively)

Serena arata spectaculos, indiferent de tinuta pe care o poarta. Se transforma cu naturalete dintr-o pustoaica cu chef de distractie intr-o domnisoara sofisticata, care atrage imediat privirile admirative ale celor din jur.





Ai nevoie de o atitudine increzatoare si suficient curaj pentru a experimenta stiluri vestimentare diferite. Daca iti este teama sa iti schimbi garderoba total, mizeaza pe haine clasice si investeste mai mult in accesorii.

Tot Serena iti arata ca te poti simti bine intr-o tinuta lejera, casual-chic, daca stii cum sa asortezi hainele cu diverse accesorii (o esarfa colorata, o palarie clasica de inspiratie masculina sau pantofii cu siret sunt doar cateva dintre piesele cheie din tinuta Serenei).


2. Stilul College Girl inca este pe val

Pustoicele rasfatate din Upper East sunt promotoarele unui stil College reinventat, in care se regasesc si cateva note glamour.

Nu lipsesc croielile simple, imprimeurile geometrice, sosetele trei sferturi tricotate si incaltamintea cu accente masculine. Poarta si tu tinute in care sa incluzi elementele respective daca iti place stilul adolescentin al fetelor din "Gossip Girl".






3. Poarta cu incredere tinute feminine, indiferent de momentul zilei

Daca iti place stilul personajului Blair Waldorf (Leighton Meester), ar fi cazul sa renunti la tinutele comode si sa schimbi jeansii cu o rochie feminina.

Blair poarta cu naturalete piese vestimentare elegante si mizeaza pe farmecul pieselor statement pentru o aparitie impecabila.

Invata si tu cum sa pui in valoare un stil clasic cu elemente moderne, purtand rochii vaporoase in culori tari sau accesorii pretioase.





Sursa foto:fashionista.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului