Pentru ea

#incaltaminte vara #sandale #incaltaminte

Ce incaltaminte porti in vacanta de vara? Sfaturi geniale pentru un sejur reusit

Cu cat se apropie mai mult vacanta de vara, cu atat creste si lista de lucruri esentiale pe care trebuie sa le iei cu tine in sejur. Una dintre cele mai mari provocari o reprezinta alegerea tipurilor potrivite de incaltaminte pentru zilele de relaxare, dar stai fara griji, avem pentru tine cateva sfaturi geniale, care iti vor face viata mai usoara.

Pentru plimbari lungi, alege pantofi casual sau sandale comode

O incaltaminte comoda te va ajuta sa ai o vacanta cu adevarat reusita. Din propria experienta, probabil stii deja cat de neplacut poate fi sa porti o incaltaminte rigida cand vrei sa te plimbi de dimineata pana seara.

Te sfatuim sa alegi incaltamintea din piele naturala, in defavoarea celei din piele sintetica, intrucat ofera o ventilare optima pentru picioare si previne transpiratia si mirosul neplacut. Anul acesta se poarta pantofii casual cu talpa din spuma. Este foarte usoara si iti ofera un plus de confort, mai ales daca ai de gand sa mergi mult pe jos.

In plus, astfel de pantofi din piele pot fi asortati cu orice tinuta de zi, de la rochii si pantaloni scurti, pana la skinny jeans si boyfriend jeans.

Daca preferi o incaltaminte mai decupata, alege sandale din piele naturala care au bareta frontala lata si calcai inchis, pentru ca picioarele sa fie sustinute corespunzator.

Inlocuieste slapii flip-flops cu sandale de plaja

Slapii flip-flops nu sunt cea mai buna alegere pentru incaltamintea de plaja. Poate ca pretul lor mic este atractiv, insa indicat ar fi sa te gandesti la sanatatea picioarelor tale. Si, de ce nu, si la aspectul estetic.

O pereche de sandale de plaja din piele, cu bareta peste picior, este mult mai adecvata si mai versatila decat slapii clasici si iti ofera un look mult mai elegant si modern. Gratie baretei ajustabile din jurul gleznei, mersul pe nisip va fi mult mai comod.

Poti gasi si alte alternative la slapi, cum ar fi sandalele decupate la spate, cu talpa ortopedica. Greutatea corpului va fi distribuita uniform pe toata talpa, ceea ce inseamna ca vei avea o senzatie placuta de picioare odihnite.

Distreaza-te toata noaptea in sandale sexy

Nu in ultimul rand, in vacanta de vara vei avea nevoie si de o pereche de sandale sexy, pe care sa o porti la petrecerile din club sau de la piscina. Acestea vor adauga o tusa senzuala si seducatoare tinutelor de party, dar in acelasi timp te vor ajuta sa rezisti pe ringul de dans pana in zori, fara sa te alegi cu dureri de picioare.

Recomandarea noastra: sandale minimaliste cu franjuri si toc stiletto. Sandalele minimaliste (sau invizibile, cum au fost denumite la Hollywood) sunt purtate de toate vedetele si de cele mai cunoscute bloggerite de fashion, pentru ca alungesc vizual picioarele, creeaza iluzia unor glenze mai subtiri si zvelte si indreapta postura corpului, definind mai bine talia. Cum sa nu le iubesti?

Poarta sandale minimaliste cu rochii lungi vaporoase, salopete scurte sau rochii bodycon.

Daca tocurile nu sunt tocmai punctul tau forte, poti alege oricand varianta mult mai lejera, dar la fel de cool: sandalele gladiator. Comanda-le pe o nuanta metalizata, pentru un look ravisant si foarte stilat.

Toate modelele de pantofi si sandale recomandate pentru vacanta de vara sunt disponibile in magazinul online Komodos.ro si pot fi comandate pe orice culoare, marime si tip de piele, dupa preferintele tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului