Pentru ea

#stil feminin #preturi mici #haine ieftine #cardigane #cardigane ieftine

Cardigane superbe, la preturi accesibile, de pana in 150 de lei

Cardiganele sunt o piesa vestimentara-cheie in acest sezon. Fie ca esti adepta tinutelor elegante, fie ca iti place sa te imbraci cat mai lejer, iarna aceasta cardiganele nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Pe langa faptul ca sunt foarte sic, cardiganele sunt foarte practice si tin extrem de bine de cald. Iata cateva modele de cardigane superbe si in tendinte pe care le poti gasi la preturi accesibile:


1. Cardiganele pastel

Nuantele pastel sunt la mare cautare in acest sezon. Sunt extrem de calde, placute si se pot asorta cu orice nuanta. Asadar, un cardigan in aceasta nuanta nu trebuie sa iti lipseasca nici tie in garderoba daca vrei sa te aliniezi noilor tendinte in moda. Un model elegant si foarte practic il poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 89,90 lei.

2. Cardiganele asimetrice

Asimetria este unul dintre cele mai noi trenduri in moda. Tinutele asimetrice creeaza ideea unui outfit inedit, indraznet si foarte sic. Astfel, in cazul in care esti o fire rebela, in cautarea unor tinute unice, una dintre piesele vestimentare pe care nu trebuie sa le ratezi in acest sezon sunt cardiganele asimetrice, care ofera un suflu de originalitate oricarei tinute.

Acest model il poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 89,90 lei.

3. Cardiganele drepte

Pentru adeptele stilului clasic, unul dintre modelele de cardigane perfecte pentru ele sunt cele cu croiala dreapta, care se preteaza stilului office, conservator, insa care surprinde prin elemente sic si in tendinte. Un model interesant de cardigan clasic il poti gasi la H&M, la pretul de 129 de lei.

4. Cardiganele cu imprimeuri

Imprimeurile dau o nota distincta oricarei tinute. Acestea sunt in mare voga anul acesta, de aceea marii designeri le includ pe aproape orice piesa vestimentara, de la fuste, bluze sau pantaloni pana la paltoane, jachete si, de ce nu, cardigane. Astfel, daca vrei sa fii sic si mereu in pas cu moda, achizitioneaza-ti si tu un cardigan cu imprimeuri jucause, pe care sa il combini cu rochite, pantaloni sau fuste uni. Modelul din imagine il poti gasi la magazinul Stradivarius, la pretul de 149 de lei.


Sursa foto: bomobob.bigcartel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului