Pentru ea

#pasiune #moda #craciun #cadou #cadou craciun

Cadouri de Craciun perfecte pentru o persoana pasionata de moda

Au mai ramas doar cateva saptamani pana la Craciun, iar tu nu stii ce cadouri sa le faci doamnelor din familia ta? Orice obiect vestimentar in tendinte sau accesorii sunt intotdeauna bine-venite pentru femei. Iata un mic ghid care te poate ajuta sa alegi cele mai noi piese vestimentare si accesorii pentru doamnele pasionate de moda:


1. Colierele statement

Colierele statement sunt cel mai hot accesoriu al acestui sezon, iar pasionatele de moda stiu foarte bine acest lucru. Acestea sunt ideale pentru a scoate in evidenta tinutele montone, dand in acelasi timp un aer sic si distinct oricarei doamne. Asadar, un colier statement ar fi cadoul ideal de Craciun pentru partenera sau mama ta.


2. Gentile din panza

In mare voga in acest sezon sunt si gentile din panza. Sunt utile la cumparaturi, sunt sic si foarte versatile. Se pot purta la tinute casual, cat si la cele sport. In plus, pretul lor este si foarte accesibil.


3. Umbrelele

Oricate ne-am cumpara niciodata nu le avem la indemana. Asadar, un cadou perfect de Craciun pentru doamnele din viata ta ar fi o umbrela sic, foarte eleganta, intr-o nuanta puternica de rosu, care sa emane senzualitate.


4. Rujurile

Rujurile sunt un produs cosmetic care le incanta pe toate femeile. Daca nu stii ce nuante sa cumperi insa, afla ca sunt la moda culorile neutre precum nude sau cele aprinse, precum rosu pasional, care se potriveste, totodata, oricarui tip de ten.


5. Accesoriile pentru par

In acest sezon, se poarta coafurile accesorizate, asa ca iubita sau amica ta va fi extrem de fericita sa primeasca agrafe sau bentite pentru par foarte sic.



6. Manusi pufoase

Cu siguranta, partenera ta va fi fericita sa primeasca niste manusi pufoase, care sa ii tina de cald in acest sezon rece. Albul este perfect pentru iarna aceasta si se asorteaza de minune cu orice nuanta.



7. Botosei de iarna

O pasionata de moda nu este doar interesata de piesele vestimentare de strada. Ea isi doreste sa fie sic chiar si acasa, asadar o pereche de botosei pufosi si caldurosi ar incanta-o cu siguranta.



Sursa foto: fashionjunkii.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului