Pentru ea

#parfum craciun #cadouri craciun #parfum #parfumexpress.ro

Cadouri de Craciun inmiresmate si de Mosul laudate!

Mos Craciun a inceput deja sa-si umple sacul cu daruri, care mai de care mai minunate, pentru cei mici si pentru cei mari. Si pentru ca in acest an toate persoanele tale dragi au fost cuminti, Mosul a pus in tolba si cele mai grozave seturi cu parfumuri, lotiuni de corp, after shave-uri si geluri de dus de la parfumexpress.ro.

Vor beneficia de bunatatea batranelului cu plete dalbe atat femeile, cat si barbatii, pentru ca furnizorii sai s-au gandit la toata lumea si s-au aprovizionat temeinic pentru ca tu si apropiatii tai sa gasiti cele mai frumos mirositoare cadouri sub crengutele bradului.

Iata doar cateva dintre ofertele irezistibile pe care Mosul le are la dispozitie!

Apa de parfum, gel de dus si lotiune de corp pentru femei, la un pret irezistibil

Ajuns in sacul cu bucurii direct de pe marile scene muzicale, setul Christina Aguilera Woman contine o sticluta de apa de parfum de 30 ml, un gel de dus parfumat de 50 ml si o lotiune de corp de 50 ml care miroase la fel ca parfumul. Mireasma dulce - fructata contine pere, bergamota, litchii, piper roz, magnolie, trandafiri, violete, caprifoi si lemn de santal.

Parfum si deodorant stick pentru barbati, la loc de cinste in sacul Mosului

Daca vrei sa faci fericit un barbat, aliaza-te cu Mos Craciun si surprinde-l cu un set Azzaro pour Homme, cu apa de parfum de 50 ml si deodorant stick de 75 ml. Produsele au un miros masculin, condimentat, aromat dar proaspat, cu note salbatice si seducatoare de mosc si o usoara aroma de lemn dulce. Este cadoul perfect pentru orice barbat puternic si increzator care vrea sa-si testeze puterea de seductie.

Signorina pentru domnisoare

Se pare ca Mosul are relatii si cu Salvatore Ferragamo, din gama caruia a obtinut un set Signorina cu apa de parfum de 30 ml si lotiune de corp de 50 ml, special pentru domnisoarele care au fost cuminti. Notele floral - fructate de trandafir, bujor, iasomie, coacaze si paciuli se imbina de minune cu salbaticul mosc si cu aromatul piper roz.

Apa de parfum si gel de dus pentru barbatii proaspeti ca zilele de primavara

Vrei sa amintesti unui barbat de mirosul proaspat al ierbii? Pune-i sub brad setul Issey Miyake pour Homme si da-i ocazia sa miroasa el insusi a verbena, coriandru, lemn de santal si mosc. Setul contine apa de parfum L'Eau d'Issey pour Homme si gel de dus cu aceeasi mireasma specifica. Va fi recompensa perfecta pentru un an in care s-a comportat exemplar.

Sursa foto: leamarstonhotel.co.uk

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare