Pentru ea

#C and A #strategie #brand

C&A dezvaluie noua strategie de brand

O componenta esentiala a strategiei de transformare a C&A este o noua campanie de brand lansata la nivel european. Prin mesajul “You Do You & We Do The Fashion”, C&A isi consolideaza pozitia de brand de moda orientat spre clienti, adresandu-se nevoilor acestora: imbracaminte moderna, de calitate, la un pret accesibil. Concomitent cu perpetuarea angajamentului companiei pentru valori precum sustenabilitatea si incluziunea. 

Noua strategie de brand a fost creata in urma unui studiu de piata amplu, bazat pe chestionarea a 14.000 de clienti din 6 tari europene, care a dovedit un rezultat clar: consumatorii vor un brand ce le ofera atribute precum modernitate, calitate, sustenabilitate si accesibilitatea pretului. C&A ofera solutii la aceste nevoi prin colectii care se potrivesc stilului de viata al clientilor, care ii fac sa arate bine si au un raport excelent calitate-pret. “In ultimii ani am facut pasi deosebit de importanti in a deveni un brand de moda mai modern. Intr-o lume aflata intr-o schimbare rapida, dorim sa fim acel brand de incredere pentru clienti, astfel incat acestia sa nu fie nevoiti sa faca vreun compromis intre valoare si pret, intre tinute moderne si materiale naturale”, a declarat Maik Kleinschmidt, Head of Marketing al C&A Europe.

Noul registru vizual al campaniei de brand este construit pe imagini moderne, autentice, naturale, emotionante, care se regasesc pe canalele media de comunicare, dar si in magazinele fizice. Acestea au un potential de crestere dincolo de segmentul clientilor actuali, adresandu-se si unor noi categorii de clienti care au un budget limitat, dar isi doresc haine care nu se demodeaza repede si le confera un look modern.

Despre C&A

Avand peste 1.300 de magazine situate in 17 tari europene si peste 25.000 angajati, C&A este unul din retailerii de moda de top din Europa. In fiecare zi in magazinele de pe continent sunt intampinati peste 2 milioane de vizitatori, care pot alege articole vestimentare de calitate, la pret accesibil, pentru intreaga familie. Pentru informatii suplimentare vizitati https://www.c-and-a.com

Urmariti-ne pe

FOTO: c-and-a.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare