Pentru ea

#lansare colecti e haine C&A #colectie haine C&A #haine primavara C&A #C&A # haine primavara #colectie primavara

C&A a lansat colectia Primavara 2015

Se anunta o primavara infloritoare! Acesta a fost mesajul cu care C&A Romania si-a intampinat ieri invitatii la evenimentul de lansare a colectiei Primavara 2015.

 

Apartamentul RUrban (by Poem Boem) s-a transformat pret de cateva ore intr-o veritabila casa C&A. Amenajata precum un spatiu plin de viata, locuit de catre o clienta C&A, stilisti, blogeri si specialisti din industrie au putut descoperi direct din sifonierele ei propunerile brandului pentru noul sezon. Acest setup a avut menirea de a sublinia inca o data crezul C&A – acela ca trebuie sarbatorit obisnuitul cotidian pentru a putea fi transformat in extraordinar.

Colectia C&A Primavara 2015 ofera o gama foarte variata de tinute infloritoare inspirate de natura, indemnand astfel femeia sa straluceasca din interior spre exterior. tinutele propuse de C&A au un puternic touch de streetstyle – elementul relevant in peisajul contemporan al trendurilor, pentru femeia moderna.

Fie ca vorbim despre o iubitoare a marii si a plajei, sau despre o fana a festivalurilor si escapadelor de weekend, femeia isi va gasi in noua colectie C&A Primavara 2015 tinute potrivite pentru orice ocazie. Inspirate de trendurile noului sezon, temele cheie in viziunea C&A sunt:

All aboard – inspirata de albastrul cerului de vara, dar si de bleumarinul marii, aceasta tema stilistica surpinde denimul - cel mai bun prieten al femeii - combinat cu tricouri imprimate si jachete de culoare rosu aprins, in tinute relaxate care pot evidentia si cea mai mica urma de bronz. Este unul dintre cele mai in voga trenduri ale sezonului.

Blossoming – colectia C&A Primavara 2015 aduce o sumedenie de imprimeuri florale cu care femeia se poate asorta peisajului colorat al verii. tinutele feminine create de o rochie maxi si sandale cu aplicatii,sau cele dintr-o rochie scurta din dantela sparta sunt perfecte pentru a scoate in evidenta primele tonuri de bronz. O jacheta in nuante pastel si o pereche de slip on, creeaza un look jucaus si foarte comod.

The Getaway – este tema care te va ajuta sa-ti pregatesti bagajele pentru o escapada de weekend sau pentru o vacanta la plaja. Piesele varatice pot fi combinate intre ele, pentru a crea tinute potrivite atat unei plimbari pe faleza cat si unei petreceri.

New Cool – aceasta propunere stilistica are tot ce ai nevoie pentru a evindentia latura rebela a personalitatii unei femei: jachete biker, topuri statement, jeans skinny cu aspect decolorat si accesorii precum rucsacii din piele ecologica, pantofii slip on si bijuteriile bold.

Geek farmer – inspirata de viata la tara, acest trend evidentiaza piesele brodate, detaliile pretioase si denimul prespalat. Elementele cheie pentru acest stil sunt salopetele din jeans, bluzele vaporoase si feminine, dar si imprimeul floral.

Spring Break - Propunerile din aceasta tema au puternice valente din moda anilor 50 si 80: blugi cu talie inalta, camasi in carouri, combinatii de alb cu negru si diverse modele de pantofi slip-on, tricouri scurte, bretelele si bentitele sunt cele mai reusite alegeri pentru un look tineresc si fresh.

Bucurati-va de primavara si spuneti si voi bun venit noului sezon!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare