Pentru ea

#candaSS22 # candashowroom #wearthechange

C&A a dezvăluit creațiile sale pentru următorul sezon și a lansat denimul ‘made in Europe’

 

Trei colecții pentru brandul dedicat tinerilor, cele mai recente tendințe ce dau tonul venirii primăverii în moda pentru femei și gama Forever Denim sunt noutătile ce îi așteaptă pe clienții C&A în următorul sezon. Pentru brandul Clockhouse designerii C&A au creat trei colecții de primăvară-vară 2022. Colecțiile pentru femei au ca element specific materialele vaporoase și imprimeurile florale, urmate de tematica estivală și colecția monocromatică pe alb, perfectă pentru evenimentele de seară. În același timp, pentru inaugurarea fabricii FIT pentru inovații în domeniul textilelor sustenabile din Mönchengladbach, C&A prezintă o nouă colecție Forever Denim, de această dată fabricate în Germania din bumbac organic. Iată un sumar al principalelor noutăți pregătite pentru viitorul anotimp:

 

Clockhouse – colecția pentru tineri

Pentru brandul Clockhouse dedicat generației tinere, designerii  C&A au pregătit 3 colecții principale pentru sezonul primăvară - vară 2022: 90s Revival, Folk Festival și Genderless. Toate colecțiile au propria poveste și evidențiază cele mai noi tendințe ale modei ready-to-wear pentru Generația Z. Colecția este inspirată din stilul stradal al anilor 90, boem și artizanal.  Așa cum îi sugerează și numele, colecția Genderless se adresează tuturor genurilor și susține diversitatea.

Colecția 90s Revival reflectă acea perioadă care încă domină rețelele sociale. Inspirată din estetica stilului urban, asimilează spiritul  girl gang & boy squad, căruia i s-a adăugat o linie sportivă.  Animeurile japoneze și cultura manga au fost o influență majoră în dezvoltarea colecției. Aceasta cuprinde baggy jeans cu imprimeuri decolorate în formă de inimioare, pantaloni cargo funcționali, crop-top-uri sau tricouri ample, completate de o cămașă oversize sau tip jachetă. Bluzele sport cu mesaje sau slogane pozitive creează un contrast interesant. Paleta de culori este dominată de alb și negru, cu accente mov și albastre.       

Imprimeuri cu flori sălbatice, aplicații tip patchwork, artizanatul specific japonez și broderii inspirate din folclorul traditional sunt puse în valoare în colecția mai sustenabilă Folk Festival. Se potrivește perfect cu recenta pasiune a Generației Z pentru creațiile meșteșugite acasă, cu țesături tip patchwork, rochii tricotate și aplicații model paisley. În combinație cu jeanși ușor rupți sau peticiți, adaugă acea notă specifică artizanatului. Tehnicile tradiționale precum vopsitul prin suprapunere tip shibori, imprimarea tip hand block sau în culoarea indigo au fost o sursă de inspirație în cadrul procesului de producție. Paleta de culori conține diverse nuanțe de albastru, de la indigo intens la bleu care câștigă teren pe termen lung.

Colecția Genderless a fost realizată pentru a reflecta preferințele Generației Z. Aceasta combină sloganurile pozitive și motivaționale cu croieli oversized și materiale mai sustenabile. Paleta de culori e inspirată din tonurile primăverii, în timp ce imprimeurile tip tie dye sunt un element specific colecției. În plus, echipa de designeri Clockhouse a creat și o colecție Denim DIY pentru fete, ce include și mărimi mari. Important de menționat este faptul că designerii au personalizat colecția ei inșiși, care ulterior va fi produsă respectând îndeaproape designul original, care face atât de specială această colecție. Va di disponibilă online de la începutul lunii februarie.

Toate colecțiile Clockhouse vor fi disponibile în primavara 2022. Acest concept see-now-buy-now respectă nevoile acestei generații foarte influențată de feed-urile de social media, cu un ritm de viață  mai dinamic ca niciodată.

Colecția Spring/Summer 2022 pentru femei

Colecția C&A Ladies’ Spring/Summer ne face să visăm la momentul în care natura renaște odată cu venirea primăverii: primele raze calde ale soarelui, relaxare, materiale vaporoase și seri călduroase de vară. Imprimeurile florale vor domina sezonul următor, de aceea nu e nicio surpriză că ambele colecții - Cottage și Botanical Garden - dau tonul începutului de primăvară. Vor fi urmate apoi de colecțiile Soul Holiday și Vitamin Sea și nu în ultimul rând de superbele rochii din colecția White Story, ce pot fi purtate la orice ocazie atât primăvara, cât și vara.

La nivel de concept, colecțiile Cottage și Botanical Garden încorporează viziunea romantică asupra vieții rurale și sentimentul armoniei cu natura. Paleta cromatică include tonuri neutre de brun deschis și verde crud, alături de culorile florilor perene de primăvară. Detaliile romantice pline de feminitate precum gulere supradimensionate, broderii, dantelă delicată, mâneci bufante și elasticizate, au un rol decorativ. Imprimeurile în carouri mici sau florale sunt evidențiate chiar și pe nuanțe calde. Materialele tip creponat, cu dungi, care imită croșetul, tricotul sau împletiturile se potrivesc tuturor croielilor specifice colecției.  Gama de articole din denim bej certificate Cradle to Cradle® – un element global de recunoaștere a produselor mai sustenabile și mai sigure, realizate pentru o economie circulară – sunt de asemenea, incluse în colecție. Articolele din denim au fost inspirate din îmbrăcămintea de lucru precum jachete de fermier, salopete și pantaloni tip patchwork. Efectul de prespălare le conferă un aspect retro; materalul este mai deschis la culoare și mai moale, croiala mai largă și comodă. Accesoriile precum pălăriile tip pescar sau gențile de paie completează ținutele de primăvară. 

Stilul boho pentru plajă și costumele de baie din materiale sustenabile sunt punctul forte al colecției Vitamin Sea. Gama de culori variază de la tonuri neutre nisipii, la albastru sky și nuanțe specifice asfințitului, în combinație cu printuri îndrăznețe. Nu lipsesc imprimeurile tie-dye, florale sau abstracte. Multe articole sunt realizate din materiale precum viscoza Ecovero, bumbac organic și polyester reciclat. Această colecție cuprinde și accesorii precum pălării de soare, genți de plajă și sandale.

Lunga perioadă de restricții ne-a intensificat dorința de a participa din nou la diverse evenimente, fie că dorim să socializăm, fie să ne îmbrăcăm în ținute mai elegante. Ținutele de ocazie din colecția White Story se potrivesc perfect la orice garden-party, având o multitudine de detalii și texturi. Materiale sofisticate cu detalii boeme precum dantela sau volanele dau o notă casual și de aceea pot fi purtate atât pe parcursul zilei, cât și la evenimentele de seară.

Forever Denim. Aceasta este fabricată în Germania și e realizată din bumbac bio, utilizând energie regenerabilă pentru alimentarea procesului de producție și implementând în toate etapele acestuia tehnici de economisire a apei. Colecția îmbină diverse tipuri de croieli și materiale și este disponibilă în variantele pentru femei și bărbați.


Colecția C&A Ladies’ Spring/Summer 2022 va fi disponibilă începând din luna martie 2022.
#wearthechange #candashowroom #candaSS22 | www.c-a.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare