Pentru ea

#primavara #dantela #stil feminin #Burberry Prorsum #moda primavara 2014

Burberry Prorsum intra in era romantica in primavara 2014

Inca nu vrei sa te gandesti la tinutele greoaie de iarna? Ei bine, atunci ar fi cazul sa ne insotesti intr-o calatorie ce ne va duce intr-o primavara extrem de romantica, plina de culori pastelate, dantele si tinute extrem de diafane, creata de casa de moda Burberry Prorsum pentru anul 2014. Iata ultimele noutati pe care le propun marii designeri de la Burberry Prorsum:


1. Dantela

Primavara 2014 in opinia Burberry Prorsum este una extrem de diafana, in care predomina culorile deschise, percum bleu ciel sau roz pal. Tinutele sunt pline de feminitate, iar transparenta lor lasa se intrevada misterul.


2. Fustele-creion

Pe langa dantela, in noua colectie de primavara 2014 a casei de moda Burberry Prorsum se mai regaseste un element celebru, care pare ca nu va parasi foarte curand marile podiumuri de moda: fusta creion. Aceasta vine insa intr-o noua forma, cu valuri usoare si linii care scot in evidenta senzualitatea, intr-o maniera extrem de subtila.


3. Cardiganele

Cardiganele nu lipsec nici ele din noile colectii ale marilor designeri. Acestea se mentin in topul preferintelor si vin in tonuri calde, extrem de placute si isi maresc dimensiunile, capatand mai mult volum.


4. Jachetele fara finisaje

Burberry Prorsum propune pentru primavara 2014 si tinute mai inedite, usor extravagante, care isi pastreza insa nota de eleganta. Acestea par nefinisate, au o croiala ambigua, foarte fina, mai ales prin prisma materialelor folosite, precum stofa subtire si pielea intoarsa.


5. Pata de culoare: bulinele

Se pare ca imprimeurile nu ne parasesc nici in anul 2014. Acestea sunt pata de culoare pe care o ofera Buberry Prorsum colectiei sale atat de romantice. Bulinele viu colorate, asociate cu dungile monocrome sunt o combinatie plina de stil in primavara anului 2014.


6. Puloverele simple

Colectia de primavara 2014 Burberry Prorsum se caracterizeaza prin simplitate, asadar din peisaj nu lipsesc materialele fine din care sunt realizate celebrele pulovere elegante, care au fost in mare voga inca de acum doi ani.



Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare