Pentru ea

#incaltaminte toamna #incaltaminte iarna #botine

Botinelele si felul in care cochetam cand le purtam

Pentru ca am intrat din plin in sfera temperaturilor scazute, este normal sa incepem sa cautam cele mai bune articole de incaltaminte care sa potriveasca vremii de afara dar sa aduca totodata si o nota aparte garderobei cu care intampinam iarna.

Desi ploile par gata sa “atace” oricand iar vantul isi face loc mai tot timpul pe perioada zilei, zic eu, ca inca nu este momentul sa apelam la cizme. Ne putem lasa inca in voia botinelor si a ghetutelor care depasesc putin linia gleznei si ofera un aer frantuzesc tinutelor noastre. Botinele sunt chic, sunt feminine, sunt caracterizante stilului elegant, rafinat, sofiticat si se completeaza perfect cu outfit-urile de birou sau cu cele de scoala, unde se impune un anumit dress code care sa respecte regulile institutiei.

Cunosc femei care isi achizitioneaza la fiecare inceput de vara, botine cu toc ieftine, pentru a-si completa colectia ce urmeaza sa fie purtata pe toata perioada sezonului ploios si mohorat. Si stiu ca exista doamne care se dau in vant dupa noile modele de botine cu toc online, disponibile in stocurile de toamna ale magazinelor de profil din tara noastra. Cele mai in voga, botine dama cu toc, sunt acelea care lasa la vedere glezna, au toc inalt si sunt accesorizate cu diferite elemente feminine. Si sa nu uitam ca si comoditatea joaca un rol important, asa ca atunci cand achizitionati un model, probati-l si face-ti cativa pasi pentru a vedea cum va simtiti in el.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare