Pentru ea

#blugi #stil #feminin #vestimentatie #moda #evazati #drepti #slim

Blugi in tendinte in 2010

Practici, moderni si foarte sexy atunci cand sunt alesi cum trebuie, jeansii sunt nelipsiti din garderoba unei femei si probabil nu vor iesi niciodata din tendinte, atata timp cat an de an se reinventeaza intr-o forma noua pentru a satisfaca toate tipurile de silueta.

Ce au mai gandit desingerii in materie de jeansii pentru anul 2010? Ramane sa descoperiti in cele ce urmeaza.


Jeansii evazati sau "flare"


Moda jeansilor evazati revine in forta anul acesta. Din denim, acest tip de pantalon „flare” este drept in partea de sus si se largeste incepand de la genunchi si pana la calcai. Mulandu-se pe talie, fese si coapse , acest tip de blugi este foarte feminin si accesibil atat femeilor slabe cu picioarele interminabile cat si acelora cu morfologia picioarelor apropiate la genunchi.

Blugii evazati pot fi foarte bine asortati cu bluzitele varatice inflorate pline de volane, cu umerii cazuti si cu cele in pliuri. Insa nu este recomandat sa fie purtati cu paltoane, sacouri sau tricouri lungi care taseaza talia. Dau in schimb foarte bine cu tocuri.


Jeansii subtiri sau "slim"

 

Avand in vedere ca se muleaza pe corp, jeansii slim nu sunt indicati pentru femeile cu forme pline. Insa, sunt o idee mai permisivi decat jeansii skinny sau stil colant, astfel ca daca ai cateva kilograme in plus nu trebuie sa-ti faci griji, iti vor veni perfect.

Acest tip de blugi se potriveste cel mai bine femeilor mignione carora le vor lungi considerabil picioarele si din nou nu sunt recomandati siluetelor de tip para, cu soldurile si coapsele dezvoltate.

Pot fi asortati usor cu bluze fluide ce au maneci tip balon sau cu camasi barbatesti. Pentru un efect mai glamour alege sa-i porti bagati intr-o pereche de cizme lasate in jos.


Jeansii "bootcut"


Acest tip de pantalon este drept sus, mai stramt la nivelul genunchilor si apoi usor evazat . Desi unora le sunt strani si ca denumire si ca forma, blugii „bootcut” sunt foarte practici si perfecti pentru a fi purtati peste cizme.

Sunt confortabili, nu se muleaza pe forme daca nu doresti lucrul acesta si pot crea efectul de picioarele lungi. Aceste calitati fac din jeansii „bootcut” accesibili majoritatii femeilor. Ai grija insa, daca ai coapsele mai dezvoltate, evita-i pe cei cu talia inalta. Desi forma lor evazata de jos permite reechilibrarea siluetei, talia inalta va crea efectul de clepsidra, nedorit in general.

Alege sa-i porti cu topuri pana in talie sau chiar putin mai sus, veste barbatesti scurte si tocuri. Evita sa-i bagi in cizme deoarece vor crea pliuri inestetice si nu-i purta cu pantofi sport daca nu vrei sa creezi o alura de adolescenta.


Jeansii drepti sau "straight"


Drepti de sus pana jos, acest tip de blugi cu o taietura clasica, traditionala, se remarca prin simplitate.

Jeansii „straight” sunt accesibili pentru orice tip de silueta, insa pot scoate in evidenta picioarele scurte sau posteriorul plat. Pot fi purtati intr-un mod mai chic cu marginile indoite, o pereche de balerini si un tricou cu imprimeu marinaresc .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare