Pentru ea

#stil #blugi #tendinte primavara-vara 2012 #blugi colorati

Blugi colorati in tendinte pentru sezonul primavara-vara 2012

Odata cu instalarea vantului mai bland si a razelor de soare mai indraznete, designerii te invita sa introduci in garderoba o serie de blugi colorati, foarte populari printre tendintele anotimpului cald de anul acesta. Stilul primaverii este dedicat intru totul culorii, dupa o iarna umbrita de nuante inchise si materiale groase. Prin urmare, blugii sunt metoda inedita de a introduce simfonia de culori in tinutele tale, in sezonul primavara-vara 2012.

Renunta la timiditate si indrazneste sa porti blugi colorati in nuantele curcubeului, piese vestimentare must have in primavara 2012 . Pe langa mesajul optimist pe care il vei transmite prin tinuta, vei avea primavara in privire, in suflet si ... la picioare!

Blugii roz

Rozul deschis face o impresie excelenta in randul tendintelor sezonului cald in 2012, deci trebuie sa il porti fara exceptie cu o pereche de blugi-pana feminini si confortabili. Zara a introdus in colectia pentru primavara-vara un astfel de model, insa exista cu siguranta sute de alte magazine unde vei gasi o varianta similara.

Blugii cu imprimeu floral

Asorteaza un top alb imaculat cu o pereche de blugi cu imprimeu floral, in nuante tari: bleu deschis, rosu si vernil sau alte combinatii de acest gen - indraznete! Croiala pantalonilor din denim, in aceasta varianta cromatica, ar fi de preferat sa fie clasica, dreapta si cu talie medie.



Foto: refinery29.com

Blugii mov

Fermecatorul mov insista sa ramana pe lista tendintelor de sezon, chiar daca popularitatea lui a crescut in urma cu 3 ani. Alege o pereche de blugi-colanti in aceasta nuanta si bucura-te de o tinuta vesela, atragatoare si moderna.

Blugii galbeni

Galbenul completeaza lista culorilor in voga primavara aceasta, iar blugii colorati astfel nu au cum sa fie altfel decat adorabili si perfecti pentru a fi purtati pe o vreme calduroasa.



Foto: refinery29.com

Blugii rosii

Blugii de un rosu aprins sunt de asemenea o alegere foarte inteligenta primavara aceasta, insa ai grija cum ii asortezi: pentru a fi sigura ca te afli la "adapost" de o gafa majora, pastreaza restul tinutei in tonuri neutre sau nude.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului