Pentru ea

# alegere lenjerie # lenjerie de corp #lenejerie

Alegerea lenjeriei de corp. De ce sa optezi pentru modele clasice din bumbac si stiluri senzuale

Tu cum privesti lenjeria de corp? Lenjeria intima, underwear, samd – diverse denumiri care exprima acelasi lucru: o experienta extrem de personala. Poate fi o bataie de cap sau o placere daca stii ce cauti, din ce material sa fie, ce iti doresti sa exprime, cum vrei sa se simta.

 

Seducatoare, feminina, confortabila, provocatoare. Estetica minimala dar de impact si materiale rafinate sunt ceea ce fiecare dintre noi cautam sa regasim in modelele de lenjerie pe care ni le alegem. Sa ne simtim confortabil in orice moment al zilei si sa putem sa ne modificam outfit-ul cu lejeritate in functie de ce avem in program.

There’s only one

Te poti simti senzuala si confortabil in acelasi timp? Cu siguranta ca da. Purtand item-uri din bumbac, care iti evidentieaza latura provocatoare.

Poti incerca Push Up Bralette - Embossed Icon, intr-o culoare electrica aparte, denumita Clematis. Gama Embossed Icon este un pas in evolutia constanta a lenjeriei de corp Calvin Klein, si cuprinde piese clasice cu un finisaj modern al logo-ului, mat si lucios in acelasi timp. Push Up Bralette - Embossed Icon este realizat din 69% bumbac si 21% bumbac reciclat, are cupe wireless push up, bretele subtiri reglabile pe care le poti transforma in cross-back cu usurinta.

Daca esti curioasa sa afli cum se traduce mixul dintre confort & senzualitate in realizarea unei lenjerii de corp versatile si incluzive, fii sigura sa vezi si produsele din gama Ultra Soft Lace, conceputa pentru a fi purtata de dimineata pana seara. Iti poti crea propriul set din Plunge Bra, din dantela elastica florala, cu demi cupe cu dantela suprapusa, care ofera suport flexibil cu armatura si Bikini Brief, realizat din microfibra si dantela, cu talie medie.

Sau de ce nu, mix & match cu ceva surprinzator, o pereche de Thong - Bonded Flex. Aceasta gama foloseste tricoturi netede, fara cusaturi si detalii de realizare elevate, un real hibrid intre confort si functionalitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare