Pentru ea

#rochii de seara #rochii

Ai numai de castigat comandand rochii de seara online

Va plac cumparaturile online? Care este cea mai recenta achizitie a voastra? In general cumparati din cat mai multe categorii de produse sau va axati numai pe una singura? Daca va place sa faceti shopping online si daca nu ati incercat inca, va indemnam sa cumparati si haine. De ce? Probabil si voi v-ati saturat sa mergeti in magazine si fie sa asteptati prea mult la cabina de proba, fie sa vreti un anumit produs, dar sa nu mai fie disponibil. Sa nu mai spunem si despre timpul petrecut in trafic, pana la magazin. Toate acestea pot fi evitate daca veti comanda dintr-un magazin online specializat.

In ziua de astazi, puteti comanda orice tip de imbracaminte si incaltaminte, inclusiv tinute pentru ocazii speciale sau evenimente de seara. Nu trebuie sa aveti retineri, pentru ca daca veti respecta indicatiile date de magazinul online, veti alege marimea potrivita voua.

In special doamnele si domnisoarele vor aprecia avantajele de a comanda dintr-un magazin online. Spre exemplu, daca ati avut nevoie de o rochie de seara in ultimul timp, cat de usor ati gasit-o? Daca v-a fost destul de dificil, va garantam ca daca veti alege experienta cumparaturilor online, veti gasi mult mai repede ceea ce aveti nevoie. Si la preturi mult mai bune decat in cazul magazinelor fizice. De ce? In primul rand, datorita costurilor de administrare mult mai mici. In acest fel, magazinele online isi permit sa ofere clientilor cele mai bune preturi la articole de calitate.

In plus, daca veti comanda rochii de seara online, veti putea sa va alegeti preferatele stand pe canapea si uitandu-va la serialul preferat sau ascultand o muzica buna, ori chiar in pauzele de la birou, daca este o urgenta si aveti nevoie de rochie a doua zi. Multumita serviciilor de curierat rapid, cele mai multe magazine ofera livrare in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Astfel, o sa va bucurati de rochia aleasa in cel mai scurt timp si veti economisi timp si bani, pe care ii puteti investi in altceva. In continuare o sa va aratam trei rochii de seara pe care le puteti comanda dintr-un magazin online.

Rochia de ocazie lunga bluemarin din voal cu decolteu petrecut este ideala pentru toamna aceasta. Are o textura de voal, este dublata de o captuseala midi din satin, decolteul este in V, iar talia este accentuata de un cordon detasabil cu o curea de perle supradimensionata, care arata extrem de bine. Rochia se potriveste majoritatii evenimentelor de seara, chiar si celor semi-formale.

Rochia de seara bordo din tull cu broderie florala se potriveste culorilor toamnei, asa ca nu aveti cum sa ii rezistati. Este o rochie cu un croi drept, realizata din bistrech, peste care s-a asezat un tulle superb brodat cu flori. Talia este accentuata de un cordon accesorizat cu o brosa florala (cordonul este detasabil).

Si ultima recomandare de astazi, Rochia eleganta baby doll cu broderie florala. Va sugeram sa alegeti cat mai multe rochii cu imprimeu floral pentru toamna, iar aceasta este ideala atat datorita culorii, dar si printului deosebit. Partea superioara a rochiei este tip sacou fara maneci, iar partea inferioara este realizata din tulle cu dublura de bistrech rosu. Este o rochie superba, pe care cu siguranta o veti aprecia.

Ce parere aveti despre rochiile pe care vi le-am prezentat?

Sursa foto: inpuff.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului