Pentru ea

# tinuta office #cum sa te imbraci # tinuta club # tinuta animal print # cum sa porti animal print

9 reguli pentru a purta animal printurile fara a fi ridicola

Acum cativa ani amatoarele de animal printurile erau privite cu reticenta, deoarece este foarte usor ca o tinuta ce contine animal print sa fie un adevarat dezastru. Citeste cateva reguli de buna-purtare a animal printului date de stilisti.
 
Regula 1

Nu purta niciodata mai mult de una sau doua piese cu animal print, altfel risti ca tinuta ta sa nu fie tocmai ce ti-ai dorit. Restul pieselor ar trebui sa fie in culori neutre sau in combinatii de alb si negru care sa puna in valoare imprimeul. daca iti doresti sa porti acest imprimeu dar iti este teama, incepe prin a purta piese mici, cum ar fi: o pereche de pantofi, o curea sau poate o geanta.

Regula 2

Ai grija la accesoriile. Animal printul este el in sine un accesoriu asa ca cel mai bine se potrivesc accesoriile fine, simple ce nu vor incarca si mai mult tinuta.

Regula 3

Daca totusi vrei sa adaugi culoare outfit-ului, alege rosu! Este o culoarea ce ii adauga eleganta animal printului insa trebuie purtat cu maxima atentie.

Regula 4

Nu amesteca imprimeurile. Este de ajuns un singur imprimeu. Poti ajunge sa fii vulgara si cu un singur animal print, nu incerca sa amesteci modelele! Outfit-ul tau poate ajunge sa fie de prost gust sau chiar vulgar si nu ne dorim asta, asa e?

Regula 5

Tocurile. Animal printul arata extraordinar cu o pereche de tocuri insa atentie la culoare. Reteta cea mai sigura este ca pantofii sa fie un model clasic, in tonuri de nude sau negru pentru a pastra eleganta tinutei.

Regula 6

Fusta sau pantaloni de piele. Nimic nu va face ca animal printul sa sara in evidenta mai mult decat o fusta sau o pereche de pantaloni de piele. Alegeti pielea mata in locul celei lucioase si nu veti da gres.

Regula 7

Alege cu grija. Animal printul atrage atentia, fara indoiala, asa ca alege articole potrivite siluetei tale si lasa imprimeul sa isi faca treaba.

Regula 8

Calitatea. Este foarte important ca articolele cu imprimeu de acest gen sa fie dintr-un material natural (bumbac, casmir sau matase). Totul trebuie sa se potriveasca perfect. Nimic nu trebuie sa fie prea strimt, prea mare sau de o calitate inferioara.

Regula 9

Alege imprimeul in functie de silueta ta. Imprimeurile mari ca de girafa sunt mai greu de purtat si de asortat, deoarece au tendinta de a te face mai mare. Daca totusi iti place, te poti limita la o esarfa sau la o geanta. Imprimeurile mici de tip leopard arata bine pe oricine insa atentie la regula 6.

Iata mai jos o galerie foto cu cateva exemple de tinute, office, de zi, casual sau de club cu care nu veti da gres:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului