Pentru ea

# tendinte 2019 # modele rochii rochii 2019 #rochii 2019 #rochii

8 rochii pe care le vei vedea peste tot in 2019

Tendintele pentru 2019 au inceput deja sa isi faca simtita prezenta, iar noi abia asteptam sa purtam toate hainele pe care creatorii de moda ni le-au pregatit. De la fuste diafane la costume masculine, o pleiada de articole vestimentare si de accesorii si-au dat intalnire pentru a da nastere unui an bogat in tendinte complexe.

Mai jos ti-am pregatit cea mai fabuloasa lista, cea care contine rochiile ce vor face furori in anul care vine. Descopera 8 modele ce se vor purta neincetat in 2019: ai sa le vezi peste tot!

Ce rochii purtam in 2019: 8 modele pe placul tuturor fashionistelor

Rochiile nu vor iesi niciodata din trend, doar isi schimba influentele de la an la an. Romantismul este o caracteristica majora a lui 2019, dar si confortul are partea sa de atentie. Cu cat o rochie te pune mai frumos in evidenta si te face sa te simti mai bine, cu atat ea va fi mai apreciata. Vezi mai jos care sunt cele 8 modele victorioase in cadrul tendintelor!

Rochia casual

Sursa foto: Instagram

Cu cat e mai lejera, cu atat mai bine: rochia casual are o cohorta de admiratori in 2019. Fetele si femeile de pretutindeni s-au saturat de sacrificii in numele frumusetii si tot ce isi doresc acum este sa se simta bine in pielea lor. Rochia-favorita a anului ne cucereste cu croiul sau lejer, care iti imbraca formele fara sa iti ştirbeasca deloc din confort. Poti opta si pentru o rochie mulata, important este ca aceasta sa nu te incomodeze deloc. Adoram modelul din imaginea de mai sus, colorat in tonuri de bleumarin si inspirat de rochia-pulover.

Vei descoperi modele superbe de rochii casual pe dasha.ro! Noua ne-a atras atentia rochia in carouri bej cu galben Anette, dar si creatia bleumarin cu imprimeu geometric. in ambele te vei simti si vei arata minunat!

Sursa foto: Dasha

Rochie in carouri bej cu galben Anette

Rochie bleumarin cu imprimeu geometric Aniela

Rochia boho

Dupa o perioada pe care a petrecut-o in spatele cortinei, rochia boho revine in atentia tuturor. Liniile romantice si culorile suave sunt impletite cu lejeritatea croiului, cu accente naturale si imprimeuri inspirate din lumea plantelor, a florilor sau din traditiile popoarelor. O rochie cu umerii goi, lunga si inflorata, incinsa in talie cu o centura este tot ce ai nevoie pentru un 2019 plin de stil!

Sursa foto: Instagram

Rochia cu maneca lunga

Vremea ne-a dovedit in ultima perioada ca principala sa caracteristica este imprevizibilitatea, asa ca ne-am invatat lectia si am inceput sa descoperim puterile ascunse ale rochiei cu maneca lunga. Acest element de croi se poate aplica la fel de bine unei rochii de vara precum uneia demne de sezonul rece, asa ca e cazul sa il aduci in prim plan. Exemplul de mai jos se dovedeste perfect pentru ocaziile de sarbatoare, dar si pentru cele cotidiene, atunci cand e asociat cu pantofi sport si cu o jacheta de piele.

Sursa foto: Instagram

Rochia mini

Anii 60 si 80 reprezinta principalele influente actuale, si ambele decade au ceva in comun: dragostea pentru rochiile scurte. Fie ca optezi pentru un model elegant, a la anii 60, fie ca mizezi pe cel cu umeri bufanti facut celebru de epoca disco, stii ca nu ai cum sa dai gres. Creatia de mai jos, cu buline si intr-o asociere plina de creativitate de culori, va fi vazuta peste tot in 2019. Asociaz-o cu o coafura rebela si cu cizme sau cu pantofi sport, care sa ii mai tempereze putin din caracterul incendiar de sexi.

Sursa foto: Instagram

Rochia de vara

Nu te ducem acum cu gandul tocmai peste aproximativ 6 luni, ci te indemnam sa iti gasesti rochia cu imprimeu varatic preferata si sa o porti oricand. Anna Wintour ne-a dovedit ca nu ai cum sa dai gres cu aceasta formula vestimentara: sandale sau cizme, rochie cu print creativ si un colier statement, asa suna reteta cu care celebrul editor Vogue face mereu ravagii. Acopera cu un palton sau cu o jacheta din denim si obtii ecuatia pentru fiecare anotimp in parte!

Sursa foto: Instagram

Rochia cu imprimeu floral

Iata un alt model nemuritor, pe care nu ne imaginam vreodata ca nu il vom mai iubi. Fie ca apelezi la flori mici, delicate si marunte, sau la imprimeuri mari, generoase, succesul este garantat. Volanele si manecile evazate sunt la randul lor accente care vor face ravagii, asa ca nu ezita sa le asociezi florilor de pe haine. Ne asteapta un an plin de romantism si noi il asteptam cu inima deschisa!

Sursa foto: Instagram

Rochia cu buline

Daca anul trecut dungile au fost preferatele fashionistelor, acum bulinele sunt pe buzele tuturor. La randul lor expresie a delicatetii, a feminitatii si a romantismului, bulinele vor conferi un aer chic, italian, tuturor rochiilor tale. Presara-le pe creatii lungi si neasemuit de frumoase, dar si pe rochiile scurte cu volane pe care le adoram. O jacheta de piele este accentul opus si atat de necesar pentru acest tip de rochie, iar accentele glam sau elegante vor desavarsi tinuta ta.

Sursa foto: Instagram

Rochia cu imprimeu animal print

Noul animal print nu mai are nimic in comun cu rochiile ultra senzuale de care ne indragostisem cu cativa ani inainte. Ce e nou? in primul rand, printul are o valenta artistica, indiscutabil mai versatila decat ceea ce purtam in trecut. Mai departe, aceste accente sunt acum asociate unui croi elegant, care nu mai are nimic in comun cu formatul bodycon. Nu in ultimul rand, iti recomandam sa reduci animal print-ul la o suprafata mai restransa si sa il asociezi cu culori sofisticate, asa cum este albul sau negrul. Combina cu cizme in aceleasi interpretari si vei obtine un outfit care va intoarce toate privirile asupra ta.

Sursa foto: Instagram

Aceste 8 rochii vor face furori pentru stilul tau! Sunt miezul tendintelor din 2019, asa ca le vei vedea peste tot. Investeste in creatiile preferate si bucura-te de aura lor de irezistibilitate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare