Pentru ea

#tendinte 2017 #vara #sezon estival #trend

7 trenduri pentru vara lui 2017

Doar cateva saptamani ne mai despart pana la debutul sezonului estival, iar garderoba trebuie pusa la punct pentru vacanta care se apropie. Iti dam cateva indicii care sa te ajute in alegerea vestimentatiei asa incat sa fii in trend.

Fusta mini din denim

Pregateste-te sa cauti adanc prin cutiile cu haine vechi. Fusta scurta din denim pe care ai purtat-o in liceu revine in forta vara aceasta. Alege una usor evazata si cu marginea franjurata.

Manecile super-lungi

Manecile lungi, uneori chiar supradimensionate, care acopera palmele in totalitate, reprezinta unul dintre trendurile sezonului. Asta chiar daca nu sunt cea mai buna varianta de vestimentatie atunci cand mergi la o cina.

Jeansii drepti

Jeansii mamei au parut demodati intr-o vreme, dar acum sufera o revenire spectaculoasa. Blugii drepti, cu talie inalta, sunt in tendinte vara aceasta.

Catifeaua

Catifeaua intra puternic si vine intr-o multime de culori puternice. E un material bogat si care adauga o nota sofisticata oricarei tinute.

Manecile clopot

Manecile evazate, stil clopot, vor face furori in sezonul cald. Sunt indraznete, sunt elegante si feminine si se pot transforma intr-un accesoriu statement, cu care sa atragi atentia.

Tricourile vintage

Se intorc si tricourile cu imprimeu. Fie ca e vorba despre imprimeuri grafice sau de mesaje, cert este ca tricoul nu mai e unul simplu. El trebuie sa transmita ceva, iar acest ceva depinde doar de tine.

Volanele

Volanele sunt poate unul dintre cele mai feminine accente pe care le poti adauga unei tinute. Si poti spune ca nu mai ai nevoie de niciun alt accesoriu. Poate doar de un ruj puternic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare