Pentru ea

#primavara #moda #primavara 2013 #culori in tendinte #culori primvara

7 culori in tendinte pentru primavara 2013

Desi nu a venit inca primavara, ba suntem chiar in toiul iernii, gerul de afara ne face sa visam la soare si tinute lejere. Designerii rezoneaza cu noi si ne propun noile tendinte ale primaverii 2013. Pentru inceput, acestia au dezvaluit cateva dintre culorile ce se vor purta in primavara-vara acestui an.

Pentru primavara lui 2013, designerii propun o paleta de culori deschise, care sugereaza fluiditate, si sinceritate. Astfel, daca vrei sa fii in ton cu ultimele tendinte, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca hainele in tonuri de albastru, galben, verde, rosu sau violet.


Albastru

Albastrul se va purta in sezonul cald al anului in curs in doua variante. Prima este o culoare mai deschisa, un bleu ciel, care emana transparenta. Cea de-a doua propunere este un albastru mai inchis, spre violet si sugereaza misteriozitate si, totodata, eleganta.


Galben

Galbenul vine de aceasta data mai puternic, in nuanta lamaii, aducand cu el o nota de optimism si relaxare.


Verde

Pentru sezonul urmator, designerii ne propun trei variante de verde. Verdele crud, o culoare noua ce se adreseaza in principal femeilor indraznete. A doua varianta este verdele jad, o culoare deschisa, care se asorteaza foarte bine cu nuante de nude sau negru. A treia propunere a designerilor este verdele smarald, care este deja cunoscut de vara trecuta.


Crem

Cremul nu pierde teren nici anul acesta. Nude-ul revine si in acest sezon si aduce cu el aceeasi eleganta si transparenta.


Violet

Violetul, o culoare tare, care s-a purtat si in 2012, revine si el. Anul acesta, violetul simbolizeaza eleganta si este perfect pentru o tinuta casual.


Portocaliu

Portocaliul vine tot cu nuante calde, de piersica si sugereaza optimism. Se poate asorta foarte bine cu nuante de crem/nude, rosu, negru sau cu anumite tonuri de albastru.


Rosu

Singura culoare tare a sezonul primavara-vara 2013 este rosul. Anul acesta se poarta rosul aprins. Designerii atrag insa atentia ca aceasta culoare nu trebuie asortata cu alte culori tari, ci cu unele simple, precum nude.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare